Kayseri Erciyesspor - Galatasaray maçında dört gol! Maçın Sonucu

Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 17. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Kayseri Erciyesspor 1-3 Galatasaray

Kayseri Erciyesspor - Galatasaray maçında dört gol! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 17. hafta maçında, Kayseri Kadir Has Stadı'nda, Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup edip, maç fazlasıyla lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 5'e indirdi..

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Semih Kaya, Chedjou, Hakan orta sahada; Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder forvette ise Burak Yılmaz ve Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

Kayseri Erciyesspor karşılaşmaya kalede Onur, defansta; Cem Can, Mangane, Fazlı, Kerem orta sahada; Murat, Mandjeck, Traore forvette ise Ibricic, Vleminckx ve Yasin 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:
-Galtasaray, Sneijder'in 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Melo sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Sneijder arka direkte topla buluştu bomboş pozisyonda uzak köşeye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Burak Yılmaz'ın 13. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı. Bruma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak Yılmaz yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray 35. dakikada Melo'nun attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Kaleci Muslera ceza sahası içine doğru uzun oynadı, savunmanın arkasına sarkan Melo ceza sahası içinde kaleci Jorgacevic'in çıktığını görünce kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Kayseri Erciyesspor 54. dakikada Yasin'in attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Ibricic sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Semih topu uzaklaştırdı, Yasin dönen topa sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor - Galatasaray maçında dört gol! Maçın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER