Kopenhag - Galatasaray maçına dair her şey

Kopenhag Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçının özeti, istatistikleri, analizi ve görüntüleri burada!

Kopenhag - Galatasaray maçına dair her şey

FC Copenhagen, Şampiyonlar Ligi Gruplarında Sahasında Hiç Yenilmedi.
Danimarka’nın FC Copenhagen takımı Şampiyonlar Ligi gruplarında sahasında hiç maç kaybetmedi. Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde 8 maça çıkan Danimarka ekibi 5 kez kazanırken 3 beraberlik aldı. Juventus ile bu sezon evinde 1-1 berabere kalan, Galatasaray’ı 1-0 yenen FC Copenhagen takımı 2010-11 sezonunda sahasında Rubin Kazan’ı 1-0, Panathinaikos’u 3-1 yenmiş Barcelona ile 1-1 berabere kalmıştı. 2006-07 sezonunda sahasında Benfica ile 0-0 berabere kalan FC Copenhagen takımı Manchester United’ı 1-0, Celtic’i 3-1 yenmişti. 


Galatasaray, Mancini Döneminde İlk Kez Bir Maçı Gol Atamadan Bitirdi. 
Galatasaray yeni teknik direktörü Roberto Mancini döneminde oynadığı 7.maçta ilk kez rakibine gol atamadı. İlk olarak Şampiyonlar Ligi maçında Juventus ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra 4 galibiyet aldı. Galatasaray sırasıyla Karabükspor’u 2-1, FC Copenhagen’ı 3-1, deplasmanda Kayserispor’u 4-2, sahasında Torku Konyaspor’u 2-1 yendi. Galatasaray 7 maçta 14 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. Galatasaray deplasmanda ise FC Copenhagen karşısında 1-0 yenildi. 

Roberto Mancini Şampiyonlar Ligi Gruplarında Deplasmanda Son 5 Maçını Kazanamadı.
Roberto Mancini Şampiyonlar Ligi gruplarında görev yaptığı son 5 maçta galibiyet alamadı. Manchester City ile geçen sezon grupta deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybeden Mancini bu sezon Galatasaray ile Juventus deplasmanında 2-2 berabere kalmıştı, FC Copenhagen karşısında ise 1-0 mağlup oldu. 

Eray İşcan, Galatasaray Forması Altında 196 Dakika Sahada Kaldı. 
Galatasaray’ın 1991 doğumlu kalecisi Eray İşcan iki sezonda sadece 4 resmi maçta görev yaptı. Toplamda 196 dakika sahada kalan Eray İşcan bu sezon 4.haftada M.P.Antalyaspor karşısında ve Şampiyonlar Ligi’nde FC Copenhagen karşısında ilk 11’de görev yaptı. Eray İşcan geçen sezon 32.haftada Sivasspor karşısında son 10 dakika, Ziraat Türkiye Kupası maçında Balıkesirspor karşısında son 6 dakika görev almıştı. Eray İşcan görev aldığı 196 dakika içinde kalesinde ise 3 gol gördü. 

Galatasaray Avrupa Kupalarında İlk Kez Bu Sezon Danimarka Takımıyla Karşılaştı. 
Galatasaray Avrupa Kupalarında ilk kez Danimarka temsilcisi ile karşı karşıya geldi. Galatasaray sahasında FC Copenhagen takımını 3-1 mağlup ederken deplasmanda 1-0 yenildi. FC Copenhagen ise birleşmeden önce eski adıyla Boldklubben 1903 Copenhagen adı altında 1991-92 ve 1977-78 sezonlarında Trabzonspor ile karşılaşmıştı. 1977-78 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupasında Trabzonspor’a deplasmanda 1-0 kaybetmiş sahasında 2-0 kazanıp tur atlamıştı. 1991-92 sezonunda UEFA Kupası 3.turunda Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 kalıp sahasında 1-0 kazanmış ve yine tur atlamıştı.  

Burak Yılmaz Bu Sezon Şampiyonlar Ligi Gruplarında Gol Atamadı. ( Oynadığı 3 Maçta 3 İsabetli Şutu Var. )
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 8 gol atıp tarihe geçen Burak Yılmaz bu sezon ise 3 maçta gol bulamadı. Burak Yılmaz 3 tanesi de bu akşamki maçta olmak üzere toplamda 3 isabetli şut çekmesine rağmen gol bulamadı. Burak daha önceki 2 maçta 5 isabetsiz şut çekmişti. 
<< Önceki Haber Kopenhag - Galatasaray maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER