Medical Park Antalyaspor - Fenerbahçe maçına dair her şey

Medical Park Antalyaspor - Fenerbahçe maçının özeti, analizi, görüntüleri ve istatistikleri burada!

Medical Park Antalyaspor - Fenerbahçe maçına dair her şey

Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin Başında 100.Lig Maçına Çıktı. ( İlk Lig Maçı da M.P.Antalyaspor’a Karşıydı )
2010-11 sezonundan beri Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman bu hafta oynanan M.P.Antalyaspor maçında sarı-lacivertli takımda 100.lig maçına çıkmış oldu. Geride kalan dönemde 100 lig maçına çıkan Aykut Kocaman 63 galibiyet 20 beraberlik 17 yenilgi alırken 209 puanla bu 100 haftalık dönemde takımı Fenerbahçe’yi ligin en başarılı ekibi yaptı. Aykut Kocaman 3 hafta daha takımın başında kalması halinde üst üste 103 lig maçı ile Fenerbahçe kulüp tarihine geçecek. Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde üst üste en çok lig maçına çıkan teknik direktör rekorunu Christoph Daum’dan ( 2003-2006 arası 102 lig maçı üst üste) almış olacak. Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin başında ilk lig maçını da M.P.Antalyaspor karşısında çıkmış ve Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan maç 4-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle bitmişti. 

Moussa Sow Süper Lig’de Oynadığı Son 4 Maçta 5 Gol Attı. 
Fenerbahçeli Moussa Sow Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 5 gol kaydetti. Moussa Sow 23.haftada Kasımpaşa karşısında 1 gol, 24.haftada Beşiktaş karşısında 2 gol, 25.haftada Bursaspor karşısında 1 gol ve 26.haftada M.P.Antalyaspor karşısında 1 gol kaydetti. Moussa Sow ligin 2.yarısında attığı 39 şutla en fazla şut atan oyuncu da oldu. 

M.P.Antalyaspor’un Bu Sezon Süper Lig’de Dört Büyüklerle Oynadığı Maçlarda 4,00 Gol Ortalamasına Ulaşıldı. 
M.P.Antalyaspor bu sezon dört büyüklerle Süper Lig’de 6 kez maç yaptı. Oynanan 6 maçta toplamda 24 gol oldu. Maç başına 4,00 gol atıldı. M.P.Antalyaspor rakiplerine 9 gol atarken kalesinde 15 gol gördü. 













Salih Uçan Süper Lig’de İlk Golünü Attı.
Fenerbahçe’nin 1994 doğumlu oyuncusu Salih Uçan Süper Lig’de ilk golünü M.P.Antalyaspor karşısında attı. Salih bu hafta içi Viktoria Plzen karşısında da Fenerbahçe forması altında ilk resmi golünü atmıştı.  

Fenerbahçe Ligin Deplasmanda En Az Gol Yiyen Takımı.
Fenerbahçe Süper Lig’de bu sezon deplasmanda en az gol yiyen takım oldu. Bu sezon dış sahada oynadığı 13 maçta 14 gol yiyen Fenerbahçe sahasında ise 13 maçta kalesinde 16 gol gördü. Fenerbahçe toplamda yediği 30 golle en az gol yiyen 3 takımdan biri konumunda bulunuyor. 

Fenerbahçe Ligin 2.Yarısında Deplasmanda 5 Maçta 4 Galibiyet Aldı. ( İlk Yarı 8 Deplasman Maçında 8 Puan Almıştı )
Fenerbahçe Süper Lig’in 2.yarısında deplasmanda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi aldı ve 12 puan topladı. Fenerbahçe sezonun 2.yarısında deplasmanda en başarılı takım olurken ilk yarıda 8 deplasman maçında sadece 8 puan toplamıştı. 

<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor - Fenerbahçe maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER