Meireles'ten akıl almaz savunma

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maçta Sabri'ye karşı yaptığı hareketle bir anda futbol gündeminde üst sıraya oturan Raul Meireles kendisini savunmak için Portekiz medyasını seçti.

Meireles'ten akıl almaz savunma

"HER ERKEK BUNU YAPAR"

İlk yarıda gördüğü kırmızı kart sonrası kendisini savunmak için Portekiz medyasını kullanan Portekizli oyuncu Sports TV'ye canlı telefon bağlantısı ile katıldı.  
 
Meireles Türk futbolunu sarsan olayla ilgili olarak, "Sol arka adalemde inanılmaz bir ağrı vardı... bacağımın üst tarafına buz tedavisi uygulanmıştı. O anda büyük bir acı içindeyken G.Saraylı oyuncuya uygunsuz bir hareket yapmak aklımın ucundan bile geçmedi. Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketi bir fotoğrafçı yakalamış ve ortaya benim Sabri'ye karşı uygunsuz bir hareket yapmışım gibi bir kare çıkmış. Sabri oyundan çıkarken taraftarı ve bizim yedek kulübemizi sürekli tahrik etti"dedi.

"SÜREKLİ ÜZERİME OYNUYORLAR"

Türkiye'ye geldiği günden beri sürekli üzerine oynandığını ifade eden yıl futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Hayatım boyunca bu tür olayların içinde hiç olmadım. Ama Türkiye'ye geldiğimden beri üzerime bu tür oyunlar oynanıyor. Ama bu yapılanlar bana karşı değil kulübüme karşı. Bunu bize hep anlatıyolardı ama iki olaydan sonra buna daha çok inandım." 
<< Önceki Haber Meireles'ten akıl almaz savunma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER