Melo'ya İtalya'dan ilginç teklif

Sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren 'Pitbull' lakaplı oyuncuya İtalya'nın köklü kulübü, Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Lazio talip.

Melo'ya İtalya'dan ilginç teklif

Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Fatih Terim’in vazgeçilmezi olan Melo, bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Akşam Gazetesi'nden Uğur Asarlı'nın haberine göre ; Galatasaray’da kiralık forma giyen Brezilyalı’nın sezon sonu satın alma opsiyonu ise sarı-kırmızılı ekipte. 2015 yılının Mayıs ayına kadar Juventus ile sözleşmesi bulunan başarılı orta saha oyuncusuna Lazio talip. Juventus’un ise Melo’yu bu sezon bonservisi ile birlikte satmak istediği öğrenildi. 

VLADİMİR PETKOVİC ONU İSTİYOR 

Galatasaray’da geleceği belirsiz olan ve disiplinsiz hareketleri ile Fatih Terim’den uyarı alan Melo’nun önümüzdeki yıl Galatasaray forması giymesinin zor olduğu öğrenildi. Bir dönem Samsunspor’u da çalıştıran şu an Lazio’nun teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkovic’in, orta saha için ilk düşündüğü isim Melo. Serie A’da Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Lazio’nun, sezon sonu Juventus’un kapısını çalacağı ve Melo için 6- 7 Milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. 

GALATASARAY ALMAK İSTERSE 6.5 MİLYON EURO 

Galatasaray taraftarının çok sevdiği Felipe Melo, Galatasaray’dan yıllık 2 milyon 900 bin euro ve maç başına 25 bin euro kazanıyor. Sarı-kırmızılıların 30 Nisan 2013 tarihine kadar Juventus’a 6 milyon 500 bin euro bedel ödemesi halinde Melo’yu renklerine katabilecek.
<< Önceki Haber Melo'ya İtalya'dan ilginç teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER