Melo'yu yere göğe sığdıramadı

2003 yılında Cruzeiro'da birlikte forma giyen oyuncu, Galatasaraylı Melo'yu anlattı..

Melo'yu yere göğe sığdıramadı

Kayserisporlu Mert Nobre, 2003 yılında Cruzeiro'da birlikte forma giydiği Galatasaraylı Melo'yu anlattı: "Arkadaş canlısı, cömert. Son derece mütevazı bir kişilik. Saha dışında son derece sakindir. Ama sahada kazanma hırsı çok yüksek."

Galatasaray'ın Brezilyaoyuncusu Felipe Melo'ya vatandaşı Mert Nobre'den destek geldi. 2003 yılında Brezilya'nın Cruzeiro takımında birlikte forma giydiği Melo ile ilgili düşüncelerini ifade eden Nobre, ilginç sözler sarfetti.

FAZLA SÖZE GEREK YOK; KALİTESİNİ HERKES BİLİYOR 
Nobre, "Melo'yla sürekli görüşüyoruz. Aslında Melo'yla ilgili çok fazla şey konuşmaya gerek yok; çünkü herkes biliyor ki o çok kaliteli bir oyuncu. Brezilya Milli Takımı'nda oynadı. Bence o takımı adına sahada verilebilecek her şeyi veriyor. Başka bir şeye ihtiyacı yok. Ve gerçekten mükemmel bir karaktere sahip. Arkadaş canlısı, cömert. Son derece mütevazı bir kişilik" dedi.

"SAHADA KAZANMA HIRSI ÇOK YÜKSEKTİR"
Radyospor'un haberine göre;  Melo'nun saha dışında son derece sakin olduğunu belirten Mert Nobre, "Son derece sakin, sıcak ve iletişime açık bir insan. Ama saha içerisinde elbette maça konsantre oluyor. Kaybetmemek için savaşıyor. Hep kazanmak ve takımı için, zafer elde etmek için her şeyini verir. Tabii bu hırslı yapısı onun agresif olduğu şeklinde eleştirilmesine neden oluyor; ama gerçekte son derece sakin ve iyi bir insandır" şeklinde konuştu.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Mert Nobre, şu anda Kayserispor'da oynuyor. 
<< Önceki Haber Melo'yu yere göğe sığdıramadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER