Mourinho'dan veda gibi açıklama

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, geleceğiyle ilgili kararı sezon sonunda verecek

Mourinho'dan veda gibi açıklama

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından  Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, geleceğiyle ilgili kararı sezon  sonuna bıraktığını söyledi.
         
Mourinho, Madrid'deki haziran sonrası için "evinin sözleşmesini  uzatmadığı" ve oğlunun futbol oynadığı Canillas Kulübü Başkanının "Mourinho bize  önümüzdeki sezon burada olmayacağını açıkladı" ifadesinin ardından basının  karşısına çıktı.
         
Portekizli teknik adam, yöneltilen sorular üzerine "Canillas benim ve  oğlum için ikinci evim gibi. Büyük bir kulüp ama bir sorunu, basını ve dikkatleri  üzerine çekmeyi seven bir başkanı var. Benimle ve oğlumla çok iyi ilişkileri olan  biri ama küçük bir sorun var ve o sorun da bende değil" diye konuştu.
         
Real Madrid'de kulüp yönetimiyle arasında hiçbir sorun olmadığını,  rahatlıkla oturup durum analizi yapabileceklerini kaydeden Mourinho, "Normalde  teknik direktörlerle kulüpler arasında sorunlar olur ama bizim ilişkilerimizde  yok. Rahat bir şekilde herkes için en iyi çözüme varırız. Fakat bizim ve Real  Madrid'i sevenler için en iyisi Kral Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi'ni  kazanmaktır" değerlendirmesini yaptı.
         
Mourinho, "Real Madrid'de ne mutsuz ne de üzgünüm. Maçların verdiği baskı  bittikten sonra oturup, herkes için en iyisi neymiş bakar ve sonuca varırız"  dedi.
         
Portekizki teknik adam, şöyle devam etti:

 "Beni severler ve ya sevmezler. Bu her kulüpte olan şeylerdir. Mükemmel  bir kulüp ya da mükemmel bir teknik direktör yoktur. Önemli olan sezon sonunu en  iyi şekilde tamamlamak, henüz uzak olan şeyleri elde etmektir. Wembley'deki final  için önümüzde iki maçımız var. Ben olabilecek en rahat şekilde işimi yapmaya  devam ediyorum ve insanlar biraz bunu unutuyor. Eğer bu sezon hiçbir amacımız  kalmasa insanların futbol dışında başka haberlerin peşinde koşmasını anlarım.  İnsanların şu anda yaşadıklarımızdan dolayı arzu ve motivasyon duyması lazım.  Madrid'in bir rakibine karşı Kral Kupası finali ve Şampiyonlar Ligi yarı  finalinde iki maç oynayacağız. Futbol konuşmak için bunlar yeterlidir."
         
      
<< Önceki Haber Mourinho'dan veda gibi açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER