Quaresma tekrar geri döndü

Al Ahli forması ile ilk golünü atan Portekizli futbolcuya Arap basını övgü yağdırdı.

Quaresma tekrar geri döndü

Beşiktaş ile yollarını ayırmasının ardından Dubai’nin Al Ahli takımına transfer olan Ricardo Quaresma yeni takımında oynadığı futbolla beğeni kazandı. Geçtiğimiz gün Dibba Al Fujiairah ile yapılan maçta fileleri havalandırarak yeni takımıyla ilk golüne imza atan Portekizli oyuncu kulüp yetkililerinin yüzünü güldürdü.
Birleşik Arap Emirlikleri Kupası çeyrek final maçında Al Ahli, Dibba Al Fujairah'ı 1-0 mağlup ederken 63. dakikada karşılaşmanın tek golünü kaydeden Quaresma için basında övgü dolu ifadeler kullanıldı. Birleşik Arap Emirlikleri gazetelerinde, eski Beşiktaşlı’nın oynadığı oyunla kendisini transfer edenleri haklı çıkardığı ve güven veren bir performans ortaya koyduğu yorumları yapıldı.
 
Sanchez havalara uçtu

Al Ahli Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores de yaptığı açıklamada deneyimli futbolcunun performansından son derece memnun kaldığını ifade etti. Kritik karşılaşmada takımın önemli isimlerinden Brezilyalı Grafite’den yoksun olduklarını hatırlatan Flores, “İleri bölgede yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Quaresma buradaki eksiği kapatarak oldukça iyi bir iş çıkardı. Ben genelde tek bir oyuncu yerine takımın bütününün performansı hakkında konuşmayı tercih ederim. Ancak Quaresma bizim için çok önemli. Kendi çabasıyla yarattığı pozisyonda attığı golle bu önemli maçta galibiyeti getirdi. Kalitesini gösterdi ve sezonun geri kalanı için bizlere güven verdi” dedi. 
<< Önceki Haber Quaresma tekrar geri döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER