Real Madrid - Galatasaray maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Real Madrid ile Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Real Madrid 3-0 Galatasaray...

Real Madrid - Galatasaray maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Real Madrid ve GalatasarayUEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında, Estadio Santiago Bernabéu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Real Madrid, Galatasaray önünde ilk yarıyı, Ronaldo ve Benzema'nın attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Real, Benzema'nın yerine oyuna giren Gonzalo Higuain'in golüyle 3-0 öne geçti. 3 farkla maçı kazanan Real, yarı final yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Dany, Semih, Riera orta sahada; Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Sneijder forvette ise Drogba ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Real Madrid ise karşılaşmaya kalede Diego Lopez, savunmada; Coentrao, Ramos, Varane, Essien orta alanda; Alonso, Khedira, Mesut Özil forvette ise Ronaldo, Benzema ve Di Maria 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Real Madrid 9. dakikada Cristiano Ronaldo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Mesut ceza sahası içine arapasını verdi, Ronaldo topla buluştu ve sol çaprazda şutunu vurarak topu kaleci Muslera'nın üstünden ağlarla buluşturdu.

-Real Madrid 29. dakikada Benzema'nın attığı golle 2-0 öne geçti. Essein sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Benzema arka direkte gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Real Madrid 74. dakikada Gonzalo Higuain'in attığı golle 3-0 öne geçti. Alanso'nun kale içine kullandığı serbest vuruşta, Higuain kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Real Madrid 3-0 Galatasaray...

<< Önceki Haber Real Madrid - Galatasaray maçında üç gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER