Sabri Sarıoğlu için transfer harekatı! Talip var

Süper Lig'den sürpriz bir takım ,Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti.

Sabri Sarıoğlu için transfer harekatı! Talip var

 Süper Lig'de geçen sezon ikinci yarıda yaptığı çıkışla lige tutunan Akhisar Belediyespor transferde yıldız isimlerle ilgileniyor.

Akhisar Belediyespor'un listesinde Eskişehirsporlu Necati Ateş, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan, Mersin İdmanyurdu'ndan Fildişi Sahilli Gossa, Monaco'dan Senegalli İbrahima Toure, Adana Demirspor'dan Brezilyalı Juninho'nun olduğu iddia edildi.

Transferde öncelikle iskelet kadroyu korumak istediklerini belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, "Kadromuzu 4 veya 5 isimle takviye edeceğiz. Oyunculara yükümlülüklerini zamanında yerine getiren bir kulübüz. Birçok futbolcu gelmek için kapımızı aşındırıyor." dedi.

İç transferde Çağdaş Atan'la yeniden anlaşan Akhisar Belediyespor, Güray Vural'ın Mayıs 2014'te bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Yeşil siyahlı yöneticiler Kenan Özer'le sözleşmesini uzatmak için yaptıkları ilk görüşmede prensipte el sıkıştı. Akhisar Belediyespor, yeni sezon için teklif sunduğu Yunan yıldızı Gekas'tan da haber bekliyor. Gekas önümüzdeki haftalarda Türkiye'ye dönecek.
<< Önceki Haber Sabri Sarıoğlu için transfer harekatı! Talip var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER