Salih Uçan için büyük gurur

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans ile Aykut Kocaman ve Fenerbahçe'nin gözdesi Salih Uçan, UEFA'nın da dikkatini çekti.

Salih Uçan için büyük gurur

UEFA resmi internet sitesinde "Avrupa Ligi'nin parlayan yıldızları" listesinde Fenerbahçe'nin başarılı genç oyuncusuna da yer verdi.  UEFA'nın verdiği listesinden Salih Uçan'ın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi yarı finaldeki rakipleri Benfica'dan Matic, Chelsea'den Moses ve Basel'den Mohamed Salah var. 

UEFA resmi internet sitesinde yayınladığı 'Avrupa Ligi'nin parlayan starları' haberinde Uçan'a yer verdi. Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkan her takımdan bir ismin seçildiği listede genç yıldızın yarı sıra, Benfica'dan Matic, Chelseali Moses ve Baselli Salah da yer aldı.

Listedeki en genç isim olan Uçan'ın, "Saha içerisinde yaşın önemli olduğunu düşünmüyorum. 19 ya da 39 yaşında olmanın bir farkı yok" sözlerine de yer verildi. Salih Uçan, Avrupa Ligi'nde 5 maçta forma giyerken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Plzen karşılaşmasında da bir kez ağları havalandırdı.

Öte yandan Fenerbahçe'de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Bekir İrtegün'ü World Soccer Dergisi, Avrupa Ligi'nde mücadele eden en iyi 6 savunma oyuncusu arasına aldı. Dergide, Bekir'in Marsilya'ya röveşata ile attığı golden de övgüyle bahsedildi.

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maça çıkan genç oyuncu Viktoria Plzen maçında da gol atmayı başardı.
<< Önceki Haber Salih Uçan için büyük gurur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER