Schalke 04 - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, tarihinin en önemli maçlarından birinde bugün, Almanların köklü ekibi Schalke 04 ile Gelsenkirchen’deki Veltins Arena’da Devler Ligi’nde çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkacak.Maç Saat 21.45'te başlayacak.

Schalke 04 - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

STAT: Veltins Arena

SAAT: 21.45

HAKEM: Jonas Eriksson (İsveç)

YAYIN: Star TV

20 Şubat’ta İstanbul’da oynanan maçta Burak Yılmaz ile öne geçen Galatasaray, devrenin sonuna doğru Jermaine Jones’un golüne engel olamayınca tur umutları Almanya’ya kalmıştı.

Zorlu maç öncesi ilk olarak Galatasaray cephesine bakalım. Engin Baytar’ı sakatlığı nedeniyle İstanbul’da bırakan Terim, durumu son atrenmandan sonra belli olan Dany’yi ise 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz’ın ilk 11’de olacağını söyledi.

Schalke’de ise ilk maçta oynayan Klaas-Jan Huntelaar sakatlığı, Jermaine Jones ise cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Jens Keller’in, Huntelaar’ın yerine Teemu’yi oynatması bekleniyor. Madenciler’de, Kyriakos Papadopoulos de sakatlar listesinde.

Muhtemeler 11’ler

Schalke 04: Timo Hildebrand, Atsuto Uchida, Benedikt Höwedes, Joel Matip, Christian Fuchs, Roman Neustadter, Marco Höger, Jefferson Farfan, Julian Draxler, Michel Bastos, Teemu Pukki.

Galatasaray: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier Drogba.


<< Önceki Haber Schalke 04 - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER