Skandal! Bu iddia doğruysa çok konuşulacak

Cumhurbaşkanının katılacağı Karşıyaka-Fenerbahçe basketbol maçıyla ilgili çok skandal bir iddia ortalıkta dolaşıyor.

Skandal! Bu iddia doğruysa çok konuşulacak

Bu akşam Fenerbahçe Ülker ve Pınar Karşıyaka arasında oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik olası protestoları engellemek için 8600 biletin AK Parti Gençlik Kolları'na dağıtıldığı iddia edildi.

'AKP GENÇLİK KOLLARINA BİNLERCE BİLET DAĞITILDI'

Fanatik Gazetesi’nin internet sitesinde yayınlanan habere göre, Fenerbahçe ÜlkerPınar Karşıyaka basketbol maçı için AKP Gençlik Kolları’na 8600 bilet dağıtıldı. Bunun sebebinin ise Cumhurbaşkanlığı final karşılaşmasında Tayyip Erdoğan aleyhine tezahürat yapılmasını engellemek olduğu iddia edildi.

TARAFTARLAR BİLET BULAMADIKLARI İÇİN İSYAN ETTİ

Fenerbahçeli ve Karşıyakalı taraftarlar bilet bulmakta zorlandıkları için sosyal medyadan tepki gösterirken,
AK Parti Gençlik Kolları başkanlarından Selim Akceylan'ın partililere attığı kısa mesaj da Twitter'da sıkça paylaşıldı. Akceylan, mesajında bu akşamki maç için 17.30'da teşkilat merkezlerinden otobüs kaldırılacağını bildiriyor.

ASIL SEBEP 'ERDOĞAN'

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun beklenenden çok geç biletleri satışa çıkarmasına anlam verilmezken, bunun altında yatan asıl nedenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılacak olası tepkiler olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Türkiye-ABD arasında oynanan ve ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın finalinde o dönem başbakan olan Erdoğan yoğun protestolara maruz kalmıştı.
AK Parti Gençlik Kolları başkanlarından Selim Akceylan'ın partililere attığı kısa mesaj
<< Önceki Haber Skandal! Bu iddia doğruysa çok konuşulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER