Sneijder'in soyunma odası isyanı

Wesley Sneijder, soyunma odasında yaşananlara isyan etti.

Sneijder'in soyunma odası isyanı

Wesley Sneijder, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve takımdaki dil keşmekeşi ile ilgili konuştu. Hollandayıldız çözüm olarak Türkçe öğrenmeye karar verdiğini açıkladı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, teknik direktör Cesare Prandelli'yle doğan 'dil problemi'nden dert yandı. Hollanda basınına konuşan 30 yaşındaki oyuncu, yeni hocanın sadece İtalyanca konuştuğuna dikkat çekerek, bu durumun işleri biraz karıştırdığını söyledi.

Sneijder, "Prandelli'nin İtalyancasını Türkçeye çeviren bir tercümanı var. Ayrıca bizim eski tercümanımız da yerinde duruyor. O da İspanyolca İngilizce çeviriler yapıyor. Bunun yanında bir de Afrikalı oyuncular için Fransızca konuşan bir tercüman daha var" dedi.

Skorer'de yer alan habere göre, tecrübeli futbolcu şöyle devam etti: "Şimdi ortaya çıkan tabloya bir bakın! Prandelli konuşmaya bir başlıyor, aynı anda soyunma odasında dört dil birden arı kovanı gibi bir uğultu kopuyor." Futbol hayatına daha bir süre Galatasaray'da devam edeceğini belirten oyuncu bu yüzden Türkçe öğreneceğini sözlerine ekledi. 
<< Önceki Haber Sneijder'in soyunma odası isyanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER