Süper Lig'de kaleleri şaşıran 2 takım!

Süper Lig’de bu sezon kendi kalesine en çok gol atan takımlar Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor oldu.

Süper Lig'de kaleleri şaşıran 2 takım!

Süper Lig’de bu sezon kendi kalesine toplamda 21 gol atılırken bu alanda Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor ilk sırada yer aldı. Hem Fenerbahçe hem de Akhisar Belediyespor takımının 4 oyuncusu bu sezon kendi kalesine gol attı. Fenerbahçe takımında bu sezon Kuyt, Bekir, Serdar ve Mehmet Topuz kendi kalesine gol atarken Akhisar Belediyespor takımında Uğur, Sertan, Serkan ve Merter kendi kalesinde gol attı. Beşiktaş ise rakiplerine kendi kalesine en çok gol atan takım oldu. ( 4 kez )
Süper Lig’de Bu Sezon 64 Penaltı Oldu, 47 Kez Top Ağlara Gitti.  ( En Çok Penaltı Kullanan Takım Eskişehirspor)

Süper Lig’de bu sezon hakemler toplamda 64 kez penaltı noktasını gösterdi. Kullanılan 64 penaltının 47 tanesi golle sonuçlandı. Bu sezon sadece Trabzonspor penaltı kazanamadı. Sivasspor ise tek penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Eskişehirspor 6 kez ile en fazla penaltı kullanan takım olurken, 5 tanesini gole çevirdi ve en çok penaltı golü atan takım da oldu. En çok penaltı golü atan oyuncular ise Stancu, Kalu Uche ve Necati Ateş (4 kez) oldu. 
 
M.P.Antalyaspor En Çok Penaltı Kaçıran Takım Oldu

M.P.Antalyaspor bu sezon Süper Lig’de toplamda 5 kez penaltı kazanırken bu vuruşların 3 tanesini kaçırdı. M.P.Antalyaspor böylece en çok penaltı kaçıran takım olurken Aissati 2 vuruşu, Tita 1 vuruşu gole çeviremedi. 
 
S.B.Elazığspor Aleyhine En Çok Penaltı Verilen Takım Oldu

S.B.Elazığspor Süper Lig’de bu sezon aleyhine en çok penaltı kararı verilen takım oldu.  S.B.Elazığspor aleyhine bu sezon verilen 7 penaltıda 5 kez top filelere gitti. İ.B.Belediyespor kalecisi Eduardo ise 4 kez penaltı kurtardı ve bu alanda en başarılı kaleci oldu. 

Halis Özkahya, Bu Sezon Süper Lig'de En Fazla Görev Alan Hakem Oldu

Halis Özkahya bu sezon Süper Lig’de en fazla görev alan hakem oldu. Özkahya bu sezon Süper Lig’de 22 maçta görev alırken 1 penaltı, 4 kırmızı kart kararı verdi. Halis Özkahya böylece Süper Lig kariyerinin en iyi sezonuna ulaştı.  
Fırat Aydınus, Bu Sezon Süper Lig’de En Çok Kırmızı Kart Gösteren Hakem Oldu. 

Fırat Aydınus, bu sezon Süper  Lig ’de en çok kırmızı kart gösteren hakem oldu.  Fırat Aydınus yönettiği 19 maçta toplamda 7 kez kırmızı kart gösterdi. Fırat Aydınus 3 kez ev sahibi 4 kez deplasman takımlarına kırmızı kart gösterdi.  

Bülent Yıldırım, Bu Sezon Süper Lig'de En Çok Penaltı Kararı Veren Hakem Oldu

Süper Lig’de bu sezon en çok penaltı kararı veren hakem Bülent Yıldırım oldu. Bülent Yıldırım 20 maçta 6 kez ev sahibi, 1 kez deplasman takımına olmak üzere toplamda 7 kez penaltı noktasını gösterdi. 
 

<< Önceki Haber Süper Lig'de kaleleri şaşıran 2 takım! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER