Taffarel: Dersimize iyi çalıştık

Galatasaray'da Terim'in yerine kulübede yer alan Taffarel, galibiyeti hak ettiklerini söyledi...

Taffarel: Dersimize iyi çalıştık

Galatasaray'da Fatih Terim ile yardımcılarının cezası nedeniyle Karabük maçında kulübede kaleci antrenörü Claudio Taffarel vardı. Taffarel galibiyetin ardından şunları söyledi:

"Çok önemli bir galibiyet aldık. Kritik bir maçtı. Zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Süratli oyuncuları vardı. Maç gününe kadar dersimize iyi çalıştık. Karabük'e alan vermemeye çalıştık. Bütün takımın gösterdiği reaksiyon çok önemliydi" dedi.

'Gittikçe yüzde yüzüme yaklaşıyorum'

Karabük deplasmanında Galatasaray'a galibiyeti getiren Wesley Sneijder, ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Daha önce de ligde Orduspor ve Kayserispor ağlarını sarsan; 1 kez de Real Madrid maçında gol sevinci yaşayan Hollandalı yıldız, Karabük karşılaşmasının ardından şöyle konuştu:

Maça iyi başladık. İyi bir oyun ortaya koyduk. Galibiyeti hak ettik. Bu tip maçlarda kimin gol attığı önemli değil. Takımın kazanması daha önemli. Gol attığım için mutluyum. Her geçen gün daha iyi oluyorum, kendimi daha iyi hissediyorum. Gittikçe yüzde yüzüme yaklaşıyorum'' dedi.

'Doğru oynadık'

Burak Yılmaz ise "Zor haftalara girdik. Oyun değil galibiyet önemli. Ne olursa olsun kazandığımız için mutluyuz. Yorgunluktan dolayı kaybetmemizi bekleyenler olabilir. Kazandığımız için mutluyuz. Belki iyi oynamadık ama doğru oynadık" diye konuştu.

'Adım adım şampiyonluğa'

Galatasaray'ın Karabük'ü 1-0 yendiği maçın ardından Semih Kaya, LİG TV'ye iddialı bir açıklama yaptı.

Semih "İyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi pas yaptık, oyunun hakimiyetini de aldık. Çok Mutluyuz. 1-0'lık net skorların 4-3'lük neticelerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Adım adım şampiyonluğa yaklaşıyoruz'' dedi.

Bu sezon ilk kez 

Karabük'ü deplasmanda 1-0 ile geçen Galatasaray, bu sezon ilk kez üst üste 4. kez kazandı.

8 Mart'ta Gençlerbirliği'ne sahasında 1-0 kaybeden Cimbom; bu tarihten sonra oynadığı Kayseri, İBB, Mersin İdman Yurdu ve Karabük maçlarından galibiyetle ayrıldı.
<< Önceki Haber Taffarel: Dersimize iyi çalıştık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER