Tarık Çamdal Galatasaray'da

Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek genç futbolcu için kulübüyle görüşmelere başladı.

Tarık Çamdal Galatasaray'da

Geçtiğimiz sezondan bu yana defansın soluna takviye arayışında olan Galatasaray, yabancı kontenjanı kısıtlamasıyla daha da zor bir durumla karşılaşmıştı. Hem Riera icin kontenjana takilan sarı kırmızılılar hem de Hakan Balta'nin sakatlıklarıyla sarsılmıştı. Galatasaray yönetimi bir süre önce Tarık Çamdal için nabız yoklamış ancak Eskişehirspor yönetimi tarafından teklifleri reddeilmişti. Bunun üzerine Gremio forması giyen Alex Telles ile görüşülmüş hatta oyuncunun İstanbul'a geldiği haberleri bile basında yer almıştı.

Galatasaray'ın teklifinin ardından sarı kırmızılı takımda oyanamak isteyen Tarık, Eskişehirspor'la sezon sonunda bitecek olan kontratını yenilememe kararı aldı. Beşiktaş'ın da istediği Tarık için görüşmeler dün gece başladı. Oyuncunun kafasının karıştığını söyleyen Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, genç futbolcunun kadro dışı bırakıldığını ve transfer görüşmeleri için izinli olduğunu belirtti. Beşiktaş'ın teklifiyle harekete geçen Galatasaray yönetimi genç yıldızı ezeli rakibine kaptırmadı. Futbolcunun menajeri ve kendisiyle bugün görüşen Galatasaraylı yöneticiler prensipte anlaştı ve protok imzaladı.

Galatasaray'dan başka bir takımla anlaşmayacağını belirten Tarık için Eskişehirspor ile bonservis pazarlıkları başladı. Kırmızı siyahlı takım 4 milyon Euro isterken, Galatasaray para + futbolcu önerisinde bulundu. Transferin bu gece bitmesi ve Tarık Çamdal'ın 7 Ocak tarihinden itibaren Galatasaray forması giymesi bekleniyor. İki takımın 3 milyon Euro ve bir futbolcu karşılığında anlaşması bekleniyor. Eurosport
<< Önceki Haber Tarık Çamdal Galatasaray'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER