Tiger Woods: 'Dünkü atış sinir bozucuydu'

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods dünkü atışla ilgili konuştu

Tiger Woods 'Tarihi Vuruş'u gerçekleştirdi

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, dün İstanbul’da iki kıta arasında yaptığı vuruşun kendisi için ilk olduğunu belirterek, "Rüzgar soldan esiyordu, sağ tarafta da araç trafiği vardı. Top sağa doğru kaçacak olsa uluslararası krize yol açabilirdim. Her attığım topta bunu hissettim. 550 metre kadar gidebildi. Başarılıydı" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında yer alan European Tour’un Antalya’da yarın başlayacak Türkiye ayağı, Turkish Airlines Open’da sahaya çıkacak golfün efsane ismi Tiger Woods’la ortak basın toplantısı düzenledi.

550 METRELİK VURUŞ

Tiger Woods, dün İstanbul’da iki kıta arasında yaptığı vuruşu daha önce hiç denemediğini belirterek, yaşadığı deneyimi şöyle aktardı:

"Karayollarında, havaalanlarında atışlar yapmıştım ama köprüden atış yapmadım. 12 saat uçmuştum. Uçağa bindim, indim bir daha bindim. Biraz rüzgar soldan esiyordu, sağ tarafta araç trafiği vardı. Top sağa doğru kaçacak olsa uluslararası krize yol açabilirdim. Biraz sinir bozucuydu. Her attığım topta bunu hissettim. 550 metre kadar gidebildi. Başarılıydı, çok da kötü değildi diyebilirim."
<< Önceki Haber Tiger Woods: 'Dünkü atış sinir bozucuydu' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER