Trabzonspor - Gaziantepspor maçından ilgi çeken notlar

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasındaki, Süper Lig 20. hafta maçına dair ilgi çekici notlar ve özel bilgiler...

Trabzonspor - Gaziantepspor maçından ilgi çeken notlar

Süper Lig'de sahasında  Gaziantepspor'u konuk eden Trabzonspor, yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas  yönetimindeki ilk karşılaşmasına çıktı.
         
Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen Tolunay  Kafkas, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Eskişehirspor maçıyla  ilk resmi maçına çıkarken, Gaziantepspor maçıyla da ligde ilk sınavını verdi.
        
Trabzonspor ile futbolcu olarak 1993-94 sezonu öncesinde anlaşan ve 1997-98 sezonu sonuna kadar bordo-mavili formayı giyen Tolunay Kafkas, 15 yıl  sonra takımın başında bu kez teknik direktör olarak yer aldı.

         









-Taraftarlardan Kafkas ve Kaçar'a pankart-
         
Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takım ile imza töreninde 'ateş ile barut yan yana geldi, patlamaya hazır olsunlar' şeklinde kendilerine mesaj veren Kafkas'a pankart ile karşılık verdi.
         
Taraftarlar, kale arkası tribünündeki bölüme, 'patlamaya hazırız, savaşı başlat' yazılı pankart asarak yeni teknik direktöre seslendi. Taraftarlar ayrıca, kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre futbola ara veren ve futbolu bırakabileceği  yönünde söylentiler çıkan Giray Kaçar için ise 'hoşgeldin' yazılı pankart astılar. Taraftarlar, yedek kulübesinde yer alan futbolcu için 'Kaçar dediler  senin için, aramıza hoşgeldin Giray' yazılı pankart astı.
         
Bordo-mavili futbolcular, Eskişehirspor maçında başına darbe alan ve 3-4  hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanan Zeki Yavru'yu da unutmadı. Futbolcular,  maç öncesi ısınmasına 'geçmiş olsun Zeki Yavru' yazılı tişörtlerle çıktı.
         
-Janko yedek, Henrique yok-
         
Teknik direktör Tolunay Kafkas, forvette Henrique'yi kadroya almazken,  Janko'yu ise yedek soyundurdu. Kafkas, forvette Halil Altıntop'a görev verdi.
         
Bordo-mavili takımda Zeki Yavru'nun yokluğunda savunmanın sağında Serkan  Balcı görev yaptı. Serkan, profesyonel futbol hayatındaki 450. karşılaşmasına  çıktı.
         
Trabzonspor'da cezalı Aykut, Fildişi Sahili Milli Takımı Kampı'nda  bulunan Zokora ve Bamba ile sakatlığı bulunan Zeki Yavru kadroda yer almadı.
         
Trabzoncell aboneleri tarafından Ocak ayının futbolcusu seçilen Adrian  ile Trabzoncell Taraftar Özel Ödülü alan Giray Kaçar'a, maç öncesi eski  futbolculardan Kadir Özcan tarafından ödülleri verildi.
         
Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni  Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 7-8 bin dolayında  taraftar karşılaşmayı izledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de  karşılaşmayı izlemedi.
         
Futbolcular sahaya, 'ekmeğini israf etme' yazılı pankartla çıktı.
<< Önceki Haber Trabzonspor - Gaziantepspor maçından ilgi çeken notlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER