Trabzonspor - Sivasspor maçında altı gol var! Maçın Sonucu

Trabzonspor ile Sivasspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. Maçın skoru: Trabzonspor 6-0 Sivasspor

Trabzonspor - Sivasspor maçında altı gol var! Maçın Sonucu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor sahasında Sivasspor ile karşılaştı. Rakibini 6-0 mağlup eden Trabzonspor finale yükseldi.

Trabzonspor maça kalede Tolga; savunmada Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Cech; orta sahada Zokora, Soner, Adrian; hücumda Volkan Şen, Olcan ve Halil Altıntop ilk 11'i ile başladı.

Sivasspor maça kalede Borjan; savunmada Erhan, Navratil, Ümit, Ziya; orta sahada Hakan, Kadir, Erman; hücumda Grosicki, Aatıf Chahechouhe ve Eneramo ilk 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Maçın 36. dakikasında Volkan Şen, Soner'in pasında ceza sahasında yerde kaldı ve Trabzonspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Adrian, penaltıdan attığı gol ile Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

-Trabzonspor 47. dakikada Adrian'ın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Halil topuk pasıyla Adrian'ı kaçırdı Adrian ceza sahasına girer girmez vurdu ve golü attı.

-Trabzonspor 53. dakikada Adrian'ın ayağından gelen golle durumu 3-0 yaptı. Soner'in ara pasıyla ceza sahasına giren Adrian düzgün biri vuruşla golü attı.

-Trabzonspor 64. dakikada Olcan Adın'ın attığı golle 4-0 öne geçti. Adrian sağ kanattan ceza sahasına girdi yerden vuruşu kaleci Borjan'dan döndü boş kaleye Olcan tamamladı ve golü attı.

-Trabzonspor 73. dakikada Volkan Şen'in golüyle durumu 5-0 yaptı. Sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Volkan yerden vurdu ve köşeden golü attı.

-Trabzonspor 78. dakikada Aykut Akgün'ün golüyle durumu 6-0 yaptı.

Maçın skoru: Trabzonspor 6-0 Sivasspor...


<< Önceki Haber Trabzonspor - Sivasspor maçında altı gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER