Trabzonspor Akhisar'a da boyun eğdi

Geçen hafta aldığı galibiyetle rahat bir nefes alan Trabzonspor, ateş hattında yer alan Akhisar Belediyespor'a karşı koyamadı.

Trabzonspor Akhisar'a da boyun eğdi

Süper Lig'de 28. hafta maçında Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'e çıktığından bu yana en kötü sezonunu yaşayan Trabzonspor, tehlike bölgesinden iyice uzaklaşmak için Akhisar'ın karşısına çıktı. Bordo-mavilerin rakibi ise, yavaş yavaş ligde kalma ümitlerini tüketen Akhisar Belediyespor'da golcü oyuncu Gekas maça yedekler arasında başladı.

Temposuz ve pozisyon bakımında kısır geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Tolumay Kafkas oyunun gidişatını değiştirmek için Olcan ve Halil'i sahaya sürdü. Hamza Hamzaoğlu da Gekas kozunu kullandı. Bu değşikliklerden sonra maçın temposu yükseldi ve her iki takımda pozisyonlar bulmaya başladı.

74. dakikada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Gekas adeta ekmeğini taştan çıkardı ve savunmacılardan  tek tek sıyrılıp topu ağlara gönderdi. Akhisar'a geldiğinden beri çok şey katan Gekas gol sayını yediye yükseltti. Kalan dakikalarda iyi kapan ev sahibi takım karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bu sezon 12. kez yenilen Trabzonspor 34 puanda kaldı. Akhisar Belediyespor ise 29 puana çıkarak ümit tazeledi.




<< Önceki Haber Trabzonspor Akhisar'a da boyun eğdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER