Trabzonspor golcü bombasını kiminle patlatacak?

Cenk Tosun transferi için çalışan Trabzon, F.Bahçe’nin de istediği oyuncu için G.Antep’e 3 milyon Euro artı bir futbolcu teklifinde bulunacak. Eneramo, Gekas ve Jaja için ise son söz teknik heyetin.

Trabzonspor golcü bombasını kiminle patlatacak?

Trabzonspor golcü transferi için düğmeye bastı. Hedefteki isim ise Gaziantepspor’un genç yıldızı Cenk Tosun... Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un gidişinden sonra yerli forvet sıkıntısı yaşayan bordo mavililer, iki sezondur gündemde yer alan gurbetçi oyuncuyu bu kez bitirmeye kararlı. 

Yönetimin, önümüzdeki hafta Gaziantepspor ile resmen masaya oturacağı öğrenildi. Yapılacak teklifin ise 3 milyon Euro ve bir futbolcu olacağı konuşuluyor. G.Antepspor’un, yüklü miktarda alacağı olan Cenk’in satışına sıcak baktığı ifade edildi. Tosun, daha önce yaptığı açıklamada kulüplerin anlaşması halinde Trabzon’da seve seve oynayabileceğini dile getirmişti. 

Fenerbahçe’nin de istediği Cenk Tosun geçen sezon Süper Lig’de 10 gol atıp, 3 de asist yaptı. 22 yaşındaki genç golcü, her iki ayağını da iyi şekilde kullanabiliyor.

ENERAMO’DAN YANIT BEKLENİYOR

Fırtına’da, Cenk’in yanı sıra Michael Eneramo ve Theofanis Gekas için de girişimler sürüyor. Sivasspor’la sözleşmesi sona eren ve bonservis ücreti bulunmayan Eneramo’ya yıllık 1 milyon Euro önerildi. Nijeryalı oyuncu olumlu yanıt verirse, imzaya çağrılacak. Eneramo olmazsa attığı gollerle Akhisar Belediyespor’un ligde kalmasını sağlayan Gekas’la temasa geçilecek. 

Yunan golcü, ‘Teklif gelirse gitmek isterim’ diyerek Trabzonspor’da oynamayı istediğini açıklamıştı. Yönetim, geçen sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşanması nedeniyle biri yerli iki forvet oyuncusunu kadroya katmayı planlıyor.

JAJA KİRALIK DÖNÜYOR

Bordo mavililer, Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımının formasını giyen Brezilyalı Jaja’yı önümüzdeki sezon kiralık olarak kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği belirtildi.

Trabzonspor, eski oyuncuları Metalist Kharkivli Jaja’yı için kiralamak için kulübüyle el sıkışırken oyuncuyla yapılan pazarlıkta 400 bin Euro’luk fark kapatılmaya çalışılıyor. 

Sportif direktör Ünal Karaman’ın Ukraynalı yetkililerle  yaptığı yoğun telefon trafiği sonrasında Brezilyalı oyuncuyu önümüzdeki sezon için 500 bin Euro karşılığında kiralamak için söz kestiği öğrenildi.


<< Önceki Haber Trabzonspor golcü bombasını kiminle patlatacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER