Balıkesirspor: 0 – Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı)

Balıkesirspor: 0 – Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Bahtihar Birinci
Balıkesirspor: Andrija Vukovic, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Ante Kulusic, Uğur Akdemir, Vitor Gomes, Ronald Vargas, Eray Ataseven, Ermin Zec, Muğdat Çelik, Gökhan Ünal
Torku Konyaspor: Kaya Tarakçı, Selim Ay, Elvis Kokalovic, Jagos Vukovic, Benjamin Fuchs, Gabriel Torje, Ömer Ali Şahiner, Ali Çandalı, Uğur İnceman, Djalma Campos, Hasan Kabze
Sarı kartlar: 33 Dk. Eray Atasever, 38 Dk. Gökhan Ünal (Balıkesirspor)

Süper Ligin 19. haftasında Balıkesirspor ile Torku Konyaspor takımları arasında oynanan karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmayı yaklaşık 3 bin 500 Balıkesirspor taraftarı izledi. Kulüp yönetiminin hafta içinde bilet fiyatlarında indirime gitmesi sonrası en ucuz bilet 5 (kale arkası), en pahalısı ise 65 liraya (kapalı tribün) satıldı. Karşılaşmayı Konyaspor'dan yaklaşık 150 kişilik bir taraftar gurubu izledi. Karşılaşma öncesi Balıkesirspor tribünlerinde "İnanmış bir şehir inanmış bir takım her şeyi başarabilir" yazılı pankartı açıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada sağ kanatta topla buluşan Gabriel Torje ortasını arka direğe doğru gönderdi. Bu noktada Jagos Vukovic kafa vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak sol kale direğinin hemen yanından dışarı çıktı.
25.dakikada Muğdat Çelik'in pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Ermin Zec bekletmeden yerden vurdu, topu savunma uzaklaştırdı.
26 .dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Djalma Campos şık bir hareketle rakibini geçerek pasını ceza yayı içerisindeki Benjamin Fuchs'a gönderdi. Bu oyuncunun sert şutu yandan auta gitti.
32.dakikada ceza sahası sağ çaprazı dışında topla buluşan Gökhan Ünal yerden çok sert vurdu, savunmadan Selim Ay'a çarpan top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı çıktı.
37.dakikada sol kanattan gelişen atakta Jagos Vukovic ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza sahası içi sağ çaprazında Benjamin Fuchs'un önüne doğru düştü. Fuchs bekletmeden vurdu, savunmadan seken top bu kez altıpas çizgisi önünde Ömer Ali'de kadı. Ömer Ali'nin vuruşu bir kez daha savunma uzaklaştırdı.
42.dakikada sol kanatta topla buluşan Eray Ataseven ceza sahasına girdi, son çizgiye inmeden topu ön direğe doğru çevirdi ancak kaleci Kaya Tarakçı uzanarak topun hakimi oldu.
Kalan dakikalarda gol olmayınca maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.


CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesirspor: 0 – Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER