Galatasaray ile Kayserispor'a dair ilginç istatistikler!

Galatasaray, Kayserispor'u Süper Lig'in 8. hafta maçında TT Arena Stadı'nda konuk ediyor. İşte takımların istatistikleri...

Galatasaray ile Kayserispor'a dair ilginç istatistikler!

Galatasaray, Lig Tarihi Boyunca Sahasında Kayserispor'a Hiç Yenilmedi. Galatasaray lig tarihi boyunca sahasında Kayserispor ile oynadığı maçlarda hiç yenilmedi. Oynanan 17 maçta 15 kez kazanan Galatasaray, sarı-kırmızılı rakibiyle 2 kez berabere kaldı. 2008-09 sezonunda Kayserispor ile evinde 1-1 berabere kalan Galatasaray, 2010-11 sezonunda sahasındaki maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Ayrıca 1973-74 sezonunda Kayserispor'un sahasında 2-0 kazandığı maç lig tarihi boyunca Galatasaray önünde aldığı tek galibiyet oldu, diğer 33 maçta 21 kez Galatasaray kazandı, 12 maç ise berabere bitti. Oynanan 34 maçta Galatasaray 69 gol Kayserispor 23 gol kaydetti . Galatasaray - Kayserispor maçının dakika dakika maç özeti için:

Galatasaray ile Kayserispor Arasında Oynanan Son 19 Resmi Maçta Galatasaray Kaybetmedi. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan son 19 resmi maçta Galatasaray rakibine yenilmedi. Oynanan son 19 maçın 16 tanesi Süper Lig, 2 tanesi Ziraat Türkiye Kupası ve 1 tanesi TFF Süper Kupa karşılaşması olurken bu maçlarda 11 kez Galatasaray kazandı, 8 maç berabere bitti. Robert Prosinecki, Euro 96'da Hırvatistan Forması Altında Fatih Terim Yönetimindeki A Milli Takıma Karşı Oynamıştı. A Milli Futbol takımı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası finallerinde 1996 yılında katılmıştı. Fatih Terim yönetiminde finallere giden takım ilk maçını Hırvatistan'a karşı oynamıştı. Hırvatistan Milli takımında o gün forma giyen isimlerden biri de Robert Prosinecki olmuştu. Sahada 90 dakika kalan Prosinecki 1989-90 sezonunda da Kızılyıldız forması altında Galatasaray'a karşı 2 maça çıkmıştı. Galatasaray Son 5 Resmi Maçında Galibiyet Alamadı. Galatasaray oynadığı son 5 resmi maçında galibiyet alamadı. Orduspor deplasmanında 2-0 yenilen ardından Braga karşısında yine 2-0 kaybeden Galatasaray 7.haftada Eskişehirspor karşısında 1-1, 8.haftada Gençlerbirliği karşısında 3-3 berabere kaldı. Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3.grup maçında da Cluj ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray Fatih Terim Yönetiminde En Çok Gol Yediği Sezonunu Yaşıyor. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de oynadığı 8 maçta kalesinde 12 gol gördü. Galatasaray böylece Fatih Terim yönetiminde 8.haftalar itibariyle en çok gol yediği sezonuna ulaştı. Galatasaray Fatih Terim döneminde daha önce 2003-04 sezonunda 8 maçta 11 gol yemişti. Hamit Altıntop 2012 Yılında Kulüp Takımlarının Maçlarında Gol Atamadı. ( A Milli Takımın Hazırlık Maçında Golü Var ) Hamit Altıntop 2012 yılında oynadığı kulüp takımlarının resmi maçlarında gol bulamadı. Geçen sezon Real Madrid bu sezon Galatasaray forması giyen Hamit Altıntop son golünü 17.12.2011 tarihinde Sevilla deplasmanında Real Madrid adına atmıştı. Hamit Altıntop 2012 yılında sadece A Milli takımın Gürcistan ile oynadığı hazırlık maçında 1 gol attı. Hamit Altıntop 2012 yılında Real Madrid ve Galatasaray forması altında 15 resmi maçta forma giydi.
<< Önceki Haber Galatasaray ile Kayserispor'a dair ilginç istatistikler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER