Gaziantepspor - Beşiktaş maçına dair istatistikler!

Gaziantepspor - Beşiktaş maçlarına dair ilginç istatiktikler... Gaziantepspor - Beşiktaş maçı an be an Samanyoluhaber.com'da...

Gaziantepspor - Beşiktaş maçına dair istatistikler!

Gaziantepspor Lig Tarihinde İlk Kez 4.Haftayı 1 Gol Atarak Geçti. Gaziantepspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 1 gol attı ve ligin en az gol atan iki takımından biri oldu. Gaziantepspor 4 haftada 1 gol atarak kulüp tarihinde bir ilke ulaştı. Süper Lig'de yer aldığı 27 sezonda ilk kez 4.haftayı 1 gol atarak geçmiş oldu. Beşiktaş Gaziantepspor Deplasmanında Oynadığı Son 4 Resmi Maçta Galibiyet Alamadı. Beşiktaş, Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi aldı ve galip gelemedi. Geçen sezon ve 2011-12 sezonunda Gaziantep'te oynanan maçlar 0-0 berabere biterken Z.Türkiye kupasında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti. 2009-10 sezonunda ise Gaziantepspor sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenmişti. İki takım lig tarihi boyunca toplamda 52 kez karşılaşırken 25 kez Beşiktaş Gaziantepspor 10 kez kazandı 17 maç berabere bitti. Gaziantepspor - Beşiktaş maçının özetine Samanyoluhaber.com'dan ulaşabilirsiniz:

Beşiktaş Süper Lig'in İlk 4 Haftasında En İyi İsabetli Şut Yüzdesine Sahip Takım Oldu. Beşiktaş Süper Lig'in ilk 4 haftası geride kalırken en başarılı şut yüzdesine sahip takım Beşiktaş oldu. 49 şutta 26 kez kaleyi bulan ve %53 başarı oranı yakalayan Beşiktaş toplamda attığı 10 golle ligin en golcü 2.takımı konumunda bulunuyor. Beşiktaş Son 9 Sezonun En Çok Gol Attığı İlk 4 Haftasına Ulaştı. Beşiktaş Süper Lig'de bu sezon ilk 4 haftada rakiplerine 10 gol attı. Beşiktaş böylece son 9 sezonda ilk 4 haftada en çok gol attığı sezonuna ulaştı. Beşiktaş en son 2003-04 sezonunda ilk 4 maçta 4 galibiyet almış ve rakiplerine 10 gol atmıştı. Beşiktaş En Son Geçen Sezon 20.Hafta ile 22.Hafta Arasında 3 Maç Üst Üste Kazanmıştı. ( 3. Maç Gaziantepspor'a Karşı Kazanılmıştı) Beşiktaş en son geçen sezon 20.hafta ile 22.hafta arasında oynadığı 3 lig maçını da kazanmıştı. Sırasıyla Bursaspor'u 3-1, M.P.Antalyaspor'u 2-1 ve Gaziantepspor'u 3-2 yenen Beşiktaş daha sonra üst üste 3 lig maçı kazanamamıştı. Beşiktaş bu hafta Gaziantepspor'u yenerse üst üste 3 lig maçında galip gelmişti.
<< Önceki Haber Gaziantepspor - Beşiktaş maçına dair istatistikler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER