Sporting Lizbon-Beşiktaş 22.05'te Jose Alvalade'ya çıkıyor


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu altıncı ve son hafta maçında bugün deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Başkent Lizbon'daki Jose Alvalade Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. Bu zorlu 90 dakika TRT-1'den naklen ekranlara gelecek.

Grubun diğer maçında ise Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini aynı saatte konuk edecek.

BEŞİKTAŞ'A TUR İÇİN ÜÇ SKORUN İKİSİ YARIYOR

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda geride kalan 5 maçta namağlup ve 9 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, Sporting Lizbon karşısında üç skordan ikisinden birini alması durumunda 2. tura yükselecek.

Siyah beyazlı ekip, 7 puanla üçüncü sırada yer alan Portekiz temsilcisi karşısından galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı takdirde adını 2. tura yazdıracak. Beşiktaş'ın karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ise turu geçecek takımları, Skenderbeu - Lokomotiv Moskova maçının sonucu belirleyecek.

Siyah - beyazlı takım ile Sporting Lizbon arasında İstanbul'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

SPORTİNG LİZBON KENDİ LİGİNDE YENİLMİYOR

Sporting Lizbon, 12. haftası geride kalan Portekiz Premier Ligi'nde namağlup lider durumda bulunuyor. Ev sahibi Sporting Lizbon, kendi ligindeki son 6 maçını da kazandı.

Ligde oynadığı maçlardan 10 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak 32 puan toplayan Sporting Lizbon, bu maçlarda 21 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

Sporting Lizbon ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu 90 dakikada takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Jose Alvalade
Hakemler: Manuel Grafe, Guido Kleve, Mark Borsch
Sporting Lizbon: Patricio, Esgaio, Oliveira, Naldo, Jefferson, Mario, William, Aquilani, Pereira, Gutierrez, Slimani
Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez.
CİHAN
<< Önceki Haber Sporting Lizbon-Beşiktaş 22.05'te Jose Alvalade'ya çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER