Star öyle bir fotoğraf kullandı ki..

Star'ın manşetindeki 'Polis Şiddeti' fotoğrafı tatbikat çıktı. Star gazetesi Fransa'daki tatbikat fotoğrafını 'polis şiddeti' olarak servis etti. Star gazetesinin bugün manşetinde "Fransa'da polis şiddeti" diye kulandığı fotoğraf Euro 2016 için yapılan tatbikat fotoğrafı çıktı.

Sosyal medyayı sallayan havuz haberi

(Haber Video: Arşiv)

Türkiye'de hemen hemen her eylem polis saldırısıyla karşılaşırken Türkiye'de bir kısım medya, Fransa'daki polis şiddetine dikkat çekmeye devam ediyor. cStar gazetesi, Türkiye'deki polis şiddetini eleştiren ünlü gazeteci Christiane Amanpour'u hedef alan bir habere imza attı. 

AKP'ye yakınlığıyla bilenen gazetenin 'polis şiddeti' diye gösterdiği fotoğrafı bilmeden mi yoksa özellikle mi sevris ettiği henüz bilinmiyor. Gazete, Fransa'da sokağa dökülen işçilere polis müdahalesini Euro 2016 için yapılan tatbikat fotoğrafını kullandı.



"Nerdesin Amanpour" manşetiyle çıkan gazete, manşetin altında yer alan fotoğrafta ise "Polis şiddetinin durmadığı Fransa'da dün de bu görüntüler vardı" ifadelerine yer verdi. İşte Star'ın bugünkü 1. sayfası:


Kaynak: Aktifhaber
<< Önceki Haber Star öyle bir fotoğraf kullandı ki.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER