Star'dan akla ziyan iki haber

Daha önce Erdoğan için her şeyini feda edebileceğini ifade eden Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star Gazetesi, bugün 'yok artık' dedirterek birbiriyle çelişkili iki habere aynı anda yer verdi.

Star'dan akla ziyan iki haber

AKP'ye yakınlığı ile bilinen işadamı Ethem Sancak'ın patronu olduğu gazetenin bugünkü sürmanşetinde Almanya Başbakanı Merkel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesi sırasında çekilen fotoğraf yer aldı. Haberde, bu fotoğrafın terörle mücadelede Türkiye'nin yanında yer almayan ülkelere bir "mesaj" olduğu vurgulandı. 

Yandaş Star'ın manşetten verdiği "Diyarbakır'daki DEUTSCHLAND" haberinde ise ülkemizde son dönemde artan terör olaylarında  "Alman ajanların" payı olduğu iddia edildi.

Aynı gün manşetten ve  sürmanşetten verilen birbirine taban tabana zıt olan bu iki haber okuyuculara 'yok artık' dedirtti. 


İŞTE STAR'IN SÖZKONUSU İKİ HABERİ





"O FOTOĞRAF RUSYA'YA MESAJ"

Star gazetesi, bugün birinci sayfadan verdiği "O fotoğraf Rusya'ya mesaj" başlıklı haberde, Almanya'nın teröre karşı Türkiye'nin yanında olduğu imasında bulunarak şu ifadelere yer verdi: "1. Dünya Savaşı'nda Sultan II. Abdülhamid Han, Alman Kayzeri II. Wilhelm'i Yıldız Sarayı'nda ağırlayıp, Osmanlı Devleti'ni parçalamak isteyen İngiltere ve Rusya'ya karşı Almanya ile ittifak kurmuştu. Bir asır sonra aynı yerde çekilen Erdoğan-Merkel fotoğrafı da, terörle mücadelede Türkiye'nin yanında yer almayan İngiltere ve Rusya'ya uyarı mesajı olarak yorumlandı."




"DİYARBAKIR'DAKİ DEUTSCHLAND"

Sürmanşetten verdiği haberde teröre karşı Almanya ile ittifak mesajından söz eden Star gazetesi, manşetten verdiği haberde ise terör olaylarının artmasında "Alman ajanları"nın parmağı olduğunu yazdı.

Gazete, "Diyarbakır'daki Deutschland" manşetiyle verdiği haberde şu ifadelere yer verdi:

"Önce Diyarbakır, sonra Suruç ve son olarak da Ankara... Star ekibi Türkiye'yi sarsan bombalı saldırılar ve artan terör olaylarının izini sürmek için adım adım sıcak bölgeyi dolaştı. Gittiğimiz her ilde, vardığımız her ilçede Alman ajanlarının iziyle karşılaştık."

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Star'dan akla ziyan iki haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER