Stefano Pioli: Dünya çapındaki bir markaya karşı oynamak güzel


UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Galatasaray'la karşılaşacak Lazio'da Teknik Direktör Stefano Pioli, "Galatasaray gibi bilinen dünya çapındaki bir markaya karşı oynamak da bizim için güzel olacak." dedi.

Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli ve Hollandalı futbolcu Wesley, Hoedt, karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktör Stefano Pioli, "Zorlu bir maç bekliyoruz. Çok önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ve Atletico Madrid'e karşı vermiş oldukları mücadeleyi biliyoruz. Zorlu bir karşılaşma bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Lazio olarak öncelikli hedeflerinin sorulması üzerine Stefano Pioli, "Lazio olarak UEFA Kupası bizim hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bizim burada en büyük hedefimiz öncelikle bu turu geçmek. Bizim için Avrupa önceliklerimiz arasında. Biz Avrupa'da da kendimizi göstermek istiyoruz. Bu kupada çok iddialıyız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Elbette ki Galatasaray gibi bilinen dünya çapındaki bir markaya karşı oynamak da bizim için güzel olacak." cevabını verdi.

BURAK YILMAZ'IN YOKLUĞU BİR AVANTAJ MI?

Galatasaray'ın Burak Yılmaz gibi bir golcüyü kaybetmesinin kendileri için bir avantaj olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine de İtalyan teknik adam, "Bu konuda çok bir şey söylemek istemiyorum. Transfer olabilir ama hemen hemen aynı özellikleri taşıyan Umut Bulut gibi bir oyuncuları var. Kadroya baktığımızda Galatasaray'ın özellikle hücum hattının ne kadar zengin olduğunu örüyoruz. Dünya çapında tanınmış oyuncuları var. Ben hücum alanında bir sıkıntı çekeceklerini düşünmüyorum."

Lazio'nun Hollandalı futbolcusu Wesley Hoedt ise "Bir takım sorunlarım oldu üstesinden geldim. İtalya'ya uyum sağladım. Yarın ben de elimden geleni yapacağım. Elbette ki her oyuncu gibi hedefim daha çok dakika bulmak. Ligde 7. sıradayız. Hedefimiz beşinci sırada yer almak ve Avrupa kupalarında boy göstermek, Şu an zorlu bir takıma karşı oynayacağız. Sadece yarını düşünüyoruz. Böyle güzel maçlarda oynamak bir oyuncu için de çok iyi. Kendini daha iyi gösterme şansı buluyor. Ben de bu şansı iyi kullanacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

SNEİJDER'E KARŞI OYNAMAK GÜZEL BİR DUYGU

Vatandaşı Sneijder'e karşı oynayacak olmasıyla ilgili de konuşan genç futbolcu, "Gerçekten kendisini kişisel anlamda tanımasam da yarın ona karşı oynayacak olmak çok güzel bir duygu. Tabii ki bu oyuncuların birbirine karşı oynadığı bir oyun değil. Takımların birbirine karşı verdiği bir mücadele. O yüzden ben de takımımı düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Stefano Pioli: Dünya çapındaki bir markaya karşı oynamak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER