"Şükür gibi efsane olmak istiyorum"

Galatasaray'ın gelecek vaat eden oyuncusu Sinan Gümüş, Sarı Kırmızılılarda iz bırakmak istediğini söyledi. 22 yaşındaki yetenek, en büyük amacının Aslan'ın ‘Kral’ lakaplı efsane ismi Hakan Şükür gibi anılmak olduğunu belirtti.

Hakan Şükür hala kral

Video: Arşiv

Galatasaray Dergisi'ne konuşan Sinan Gümüş, uzun sakatlığın ardından daha etkili ve güçlü bir şekilde döndüğünü ifade etti. En büyük hayalinin futbolu bıraktıktan sonra “Bir Sinan Gümüş vardı” diye anılmak olduğunun altını çizen genç yetenek, “Mesela bir Hakan Şükür’den nasıl bahsediliyorsa, öyle bir iz bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu.

YENİ SEZONDA PATLAMA YAPARIM

Takıma katıldıktan sonra her maçta gol ve asist ürettiğine vurgu yapan 22 yaşındaki krampon, “Önümüzdeki yıl hem camia hem de benim için çok önemli bir sezon yaşayacağız. Seneye çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum. Bu camiada tek bir hedef vardır; o da şampiyonluktur, kupadır. Galatasaray’da her sezon kupa kaldırmanız gerekir” ifadelerini kullandı.

EURO 2016'DA FAVORİM FRANSA

Kadroya alınmayan Sinan Gümüş, Euro 2016’da Milli Takımımızı yürekten destekleyeceğini dile getirdi: “Dilerim kupayı biz alırız. Türkiye dışında favorim Fransa. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa futbolunda iyi performans gösteren oyuncuların çoğu Fransa’dan. Mücadeleci, başarıya aç bir jenerasyon yakaladılar. Defansları da, orta sahaları da, forvetleri de çok sağlam.”

Kral'dan Gümüş'e jest

Galatasaray ve A Milli Takımın unutulmaz golcüsü Hakan Şükür, Sinan Gümüş'ün kendisi gibi olmak istemesine kayıtsız kalmadı. 44 yaşındaki emektar oyuncu, Twitter hesabından, “Fazlası ile o yeteneklere sahip olan Sinan kardeşime başarılar. Umarım hayalleri gerçek olur. Yolu açık olsun” mesajını paylaştı.


PSV'den Bruma hamlesi

Mali açıdan rahatlamak isteyen Cim Bom, kadroda düşünmediği futbolcuları elden çıkarmanın planlarını yapıyor. Sarı Kırmızılıların sezon başında La Liga ekibi Real Sociedad'a satın alma opsiyonlu kiraladığı ancak İspanyol takımın opsiyonu kullanmayarak geri yolladığı Bruma'ya PSV talip oldu.
Bonservisi 8 milyon Euro

Hollanda temsilcisi, 21 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek için kolları sıvadı. Genç kramponun bonservis bedelini 8 milyon Euro olarak belirleyen G.Saray'ın ise PSV'nin kararını beklediği bildirildi. Ayrıca Fransız ekip Monaco'nun da Bruma ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Kaynak: Meydan
<< Önceki Haber "Şükür gibi efsane olmak istiyorum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER