Süleyman Hurma: Shota yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldı


Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktör Shota Arveladze'nin yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldığını savundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Hurma, "Teknik direktörümüz Shota Arveladze'nin kendisiyle konuştuk, yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldı. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Bu tür durumlarda sorumluğu bir kişinin üstüne yükleyip, onun sırtına koyup yollamanın çok akla uygun dolmadığını kaydeden Süleyman Hurma, şunları kaydetti: "Shota'nın istifasında kulübün içerisindeki herkes kendi durumunu en azından analiz etmelidir. Yeni bir teknik direktör bulana kadar da takımı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Sadi Tekelioğlu çalıştıracak."

Hurma, kongre sürecine kadar takımı Sadi hocanın mı çalıştıracağını, yoksa yeni bir teknik adamla mı anlaşılacağına dair soru üzerine, "Konu çok sıcak. Bugün akşam başkanımızla görüşeceğiz ve bir karar alacağız." diye cevap verdi.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Jose Bosingwa'nın serbest kaldığına dair iddiaların hatırlatılması üzerine de Süleyman Hurma "Benim elime öyle bir evrak gelmedi. Ama bir itirazı vardı. Gelirse onula ilgili açıklama da yaparız. Zaten sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fiili olarak çok önem arz eden bir konu değil."
CİHAN
<< Önceki Haber Süleyman Hurma: Shota yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER