Sümeyye bebek cinayetinde savcı, komşu kadın için ağırlaştırılmış müebbet istedi

Sümeyye bebek cinayetinde savcı, komşu kadın için ağırlaştırılmış müebbet istedi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, 23 Aralık 2008'de komşusunun kızı 3,5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ı kaçırıp boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Fatma Kalın (37) için savcı, mütalaasında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi.

Suçsuz olduğunu yineleyen komşu kadın Fatma Kalın, "Ben en başından beri söylediğim gibi olayla ilgim yok. 10 aydır cezaevinde tutukluyum. Komşularımın çocukları var. Ben hiç birine kötü gözle bakmadım. Benim de çocuklarım var. En doğrusunu Rabbim bilir. Suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.

Cumhuriyet savıcısı, mütalaasında, Sümeyye Cinkılıç'ın cesedinin konulduğu çuvalın aynısından Fatma Kalın'ın kömürlüğünde de bulunduğu ve Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda sanığın el yazısının fidye notuyla uyuştuğuna vurgu yaptı. Olayı soruşturan savcı, sanık Fatma Kalın için 'Kasten öldürme' suçunu 'Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı' işlediği gerekçesiyle ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi. Duruşma, avukatların mütalaaya karşı savunma yapmaları için ertelendi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sümeyye bebek cinayetinde savcı, komşu kadın için ağırlaştırılmış... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER