Süper Lig'de ilk yarıya 2 Alman ve 2 Hollandalı damga vurdu


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nda ilk yarının en çok konuşulan futbolcuları belirlendi. Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie haberin zirvesinde yer aldı.

2015-2016 futbol sezonunda Türkiye Süper Lig'inde ilk yarının sona ermesinin ardından, spor sayfalarının en çok konuşulan futbolcusunun Robin van Persie'nin olduğu ortaya çıktı. Interpress'in, Ağustos ayında start alan Süper Lig'in ilk yarısını kapsayan araştırmasına göre, spor sayfalarında yer alan futbolcular sıralamasında Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcü futbolcusu Robin van Persie toplam 8 bin 917 haberle birinci olduğu belirlendi.

İlk yarıyı lider kapatan Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez çıkan 8 bin 648 haberle ikinci sırayı alırken, Galatasaray'ın Hollandalı ünlü futbolcusu Wesley Sneijder'in de toplam 7 bin 105 haberle üçüncü olduğu belirlendi. Yine sarı kırmızılı takımın golcü futbolcularından Lukas Podolski ilk yarı boyunca 6 bin 922 haberde yer alarak dördüncü sırada yer alırken, Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o'nun ise 6 bin 430 haber ile beşinci olduğu saptandı.

Süper Lig'de ilk yarının ardından spor haberlerinde en çok yer alın futbolcular sıralamasında ilk on sıra içinde, Fenerbahçe'den Jose Fernandao ve Luis Nani, Galatasaray'dan Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan Oscar Cardozo ve Beşiktaş'tan Gökhan Töre'nin yer aldığı da ortaya çıktı.
CİHAN
<< Önceki Haber Süper Lig'de ilk yarıya 2 Alman ve 2 Hollandalı damga vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER