Süper Lig'in en güçlü gol ayakları Bursa'da karşılaşıyor


Bursaspor, Süper Lig'de 11'inci haftanın kapanış maçında lider Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı maçtan 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Karşılaşma ligin en fazla gol atan futbolcuları Gomez ve Necid'in mücadelesine de sahne olacak.

UEFA Kupası'nda Perşembe günü Rusya'nın Lokomotif Moskova takımıyla 1 - 1 berabere kalan Beşiktaş, yarın akşam saat 20.15'de Bursa Atatürk Stadında Bursaspor'la karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 92 kez oynanan mücadelenin 40'ini Beşiktaş kazandı. 16 maç Bursaspor'un lehine sonuçlanırken 36 mücadele beraberlikle tamamlandı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ALINMAYACAK

Son iki maçını kazanan Bursaspor ile şuana kadar deplasmanda maç kaybetmeyen Bursaspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya, il spor güvenlik kurulunun aldığı karar gereğinde Beşiktaş taraftarları alınmayacak.

Karşılaşmayı, İstanbul Bölgesi FIFA Kokarthakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan'ın yardımcıları, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy olacak.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA KRİTİK MAÇ

Öte yandan maç, gol krallığı için mücadele eden Bursapor'da Tomas Necid ile Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez için de büyük önem taşıyor. Her iki futbolcu da atacakları gollerle yarıştaki iddialarını sürdürmek istiyor.

BURSASPOR'DA SİVOK CEZALI

Bursaspor'un sezon başında Beşiktaş'tan transfer ettiği Çek oyuncu Tomas Sivok, sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise cezalı oyuncu bulunmuyor. CİHAN
<< Önceki Haber Süper Lig'in en güçlü gol ayakları Bursa'da karşılaşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER