Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

PTT 1. Lig Play Off final maçında Alanyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.

Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

Normal süresi 1-1 sona eren maçı Alanyaspor penaltılarla 4-2 kazandı ve Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu. PTT 1. Lig Play-Off final mücadelesinde Alanyaspor ve Adana Demirspor karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçı penaltılarla 4-2 kazanan Alanyaspor, Adanaspor ve Karabükspor'un ardından Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

Torku Arena'da oynanan maça golle başlayan Adana Demirspor, 8. dakikada Mickael Pote'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. Ancak karşılaşmanın 37. dakikasında Emre Akbaba'nın golüyle Alanyaspor ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi.

İkinci yarıda Alanyaspor üstün bir futbol sergilerken iki takım da yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince normal süre 1-1'lik beraberlikle sona erdi. 15 dakikalık iki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca müthiş final penaltılara gitti.


PENALTILAR

Pote- Kaçırdı (Adana Demirspor)
Barış- Kaçırdı (Alanyaspor)
Abdülkadir-Kaçırdı (Adana Demirspor)
Galip- Attı (Alanyaspor)
Tiago- Attı (Adana Demirspor)
Emre- Attı (Alanyaspor)
Hüseyin Kala- Kaçırdı (Adana Demirspor)


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

10. dakikada Multigroup Alanyaspor'un atağında, Tayfur Bingöl'ün ceza alanı dışı sol çaprazında yerde kalmasıyla kazanılan serbest vuruşta topun başına Galip Güzel geçti. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci Fevzi Elmas topu kontrol etti. 36. dakikada Multigroup Alanyaspor beraberliği yakaladı. Yasin Palaz'ın sağdan ortasında ceza sahasında topla buluşan Emre Akbaba'nın kafa şutunda top filelerle buluştu: 1-1



KAYNAK: AKTİF HABER
<< Önceki Haber Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER