Taksim'deki cinayetin görüntüleri çıktı

Taksim'de gasp amacıyla 23 yaşındaki Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldüren, arkadaşını da yaralayan zanlılardan birinin, cezaevinden izinle çıktığı öğrenildi. İki gencin bıçaklı saldırıya uğradığı anın görüntüleri de ortaya çıktı.

Taksim'deki cinayetin görüntüleri çıktı

İstiklal Caddesi'nde Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin Ayar ve iki arkadaşıyla bir süre konuştuktan sonra saldırdıkları ve şüphelilerden Emra Yaşar'ın yanındaki bıçağı çıkartarak Ayar'ı bıçaklaması görülüyor..

Saldırıda Ayar hayatını kaybetmiş bir arkadaşı da yaralanmıştı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Ayar ve arkadaşlarıyla bir süre konuşan şüphelilerden Emra Yaşar yanındaki bıçağı çıkartıyor. Ayar'ın bir arkadaşı bıçağı görünce hızla kaçıyor. Bu sırada Ayar şüphelileri sakinleştirmeye çalışırken, bıçak darbesi alıyor. Başka bir güvenlik kamerasında ise Ayar'ın yere düştüğü ve şüphelilerin bir süre başında bekledikten sonra hızla olay yerinden kaçmaları görülüyor..
İstanbul Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde para istedikleri Halit Ayar’ı bıçaklayarak öldüren, arkadaşı Mustafa Sinan N’yi de bıçakla yaralayan zanlıların Emra Y. (27) ve Erhan K (27) olduğu tespit edildi.

Şüphelileri yakalamak için 5 ayrı ekip güvenlik kamera görüntülerini incelerken, Emra Y’nin Fatih’teki ailesinin evinde kanlı elbiselerini değiştirip Zeytinburnu’ndaki ablasının evine gittiği tespit edilince düzenlenen baskınla yakalandı.

Diğer zanlı Erhan K. ise Fatih’te saklandığı adreste yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Emra Y’nin hırsızlık, yaralama, uyuşturucu madde kullanımı, tehdit ve gasp suçlarından poliste kaydı olduğu, şüphelinin gasp suçundan hükümlü olduğu, Kırklareli Cezaevi’nden izinli olarak çıktığı öğrenildi.
<< Önceki Haber Taksim'deki cinayetin görüntüleri çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER