Tarsus'ta taziye evi açıldı


Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi ve hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan taziye evi törenle hizmete açıldı.
Tarsus Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Vedat Topak, Belediye Başkanı Şevket Can, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Belediye Başkanı Şevket Can, taziye evlerinin gelenek ve görenekleri yaşatma adına öneminin çok büyük olduğunu söyledi. Bugüne kadar 8 projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Can, "Acılar paylaşıldıkça azalır, acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz bu mekanımız mahalle sakinlerimize ve Tarsusumuza hayırlı olsun. Gazipaşa Mahallesi'nde 8'nci hizmetimiz olan Ahmet Toprak taziye evini açmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan dua ve kesilen kurbanın ardından Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye evinin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek açıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Tarsus'ta taziye evi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER