Tarsus'ta toplu açılış

Tarsus'ta toplu açılış

Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Kent Oteli ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus'a yapılan hizmetlerin açılışı toplu olarak yapıldı.

Antik Roma Yolu önünde yapılan açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP il Başkanı Sebahattin Kılıç, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, milletvekili adayları, oda ve dernek başkanları ile sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarsuslulara vermiş oldukları sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kendilerine güvenenlerin desteğini boşa çıkarmadıklarını söyledi. Başkan Can, "Biz size söz verdik ve sizlerde bizlere güvenerek bu kutlu davaya hizmet etmemize vesile oldunuz. Ne mutlu ki, sizlerin bu güvenini boşa çıkarmamak ve güveninize layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ederek sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz sizlerin desteği ile buralara geldik, inşallah sizlerin desteği olduğu sürece ki buna yürekten inanıyorum, hizmet etmeye de devam edeceğiz." dedi.

MHP belediye başkanlarının yaptıkları hizmetlerin açılışlarına yetişemediklerini söyleyen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP belediyelerin kentlerini nakış nakış işlediğini belirtti. Tarsuslular buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'a her gelişinde özlemle hasretle geldiğini kaydetti.

Daha sonra söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin'in ve ilçelerinin çok şanslı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus'a yapılan 11 hizmetin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi ve Tarsus Belediyesi tarafından eski belediye binası iken restore edilerek Kent Otel'e dönüştürülen binanın açılışı kurban kesilerek yapıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Tarsus'ta toplu açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER