Tat Metal'den açıklama


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kurulu Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ, şirket politikası çerçevesinde sunulan imkanlar dahilinde kabul gören her çalışanın 'ailenin bir ferdi' olarak yer alacağı bildirildi.

Şirkette örgütlenme çalışmalarını sürdüren Türk Metal Sendikası Şubesi'nin, bu gerekçe ile işten atılmalara karşı gerçekleştirdiği eylemin ardından Tat Metal'den gönderilen 'imzasız' açıklamada, şirket politikası çerçevesinde 'Tat Metal Ailesi' olarak çalışanların çalışma ve yaşamı için özveri ile çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şirketin büyüyerek ülke ekonomisine katkı sağladığı savunulan açıklamada, "Bu noktaya çalışanlarımızla birlikte, omuz omuza geldiğimizin bilincindeyiz. Bu günden sonra da böyle devam edecektir. Tat Metal tüm fertleriyle birlikte bir ailedir. Bu büyük aileyi koruyup, kollamak hepimizin görevidir. Her ne şartta olursa olsun ailemizin her bireyinin iyi olması bizim için önemlidir. Şirket politikamız çerçevesinde sunulan imkanlar dahilinde kabul gören her çalışanımız ailemizin bir ferdi olarak aramızda yer alacaktır." denildi. CİHAN
<< Önceki Haber Tat Metal'den açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER