Teknik Direktör Fikret Yılmaz: Gol yollarında beceriksizlik yaşadık

Teknik Direktör Fikret Yılmaz: Gol yollarında beceriksizlik yaşadık

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, çok önemli bir maçı beraberlikle bitirdiklerini belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum ancak gol yollarında beceriksizlik yaşadık. Maalesef puan kaybettik ama oyuncularımın inançları beni mutlu etti." dedi.

PTT 1. Ligi 21. hafta maçında evinde oynadığı Vartaş Elazığspor maçında kaçan galibiyete üzülüyor. Zirve hesapları yapan kırmızı beyazlı ekip Süper Lig yolunda çok önemli 2 puanı elinden kaçırdığını ileri sürdü.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz maç sonu yaptığı açıklamada kalan maçları kazanarak şampiyonluk potasına girmek istediklerini kaydetti. Elazığspor maçında şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Yılmaz, "Önce Hüseyin, sonra Yiğit sakatlandı. Oyuncularım buna rağmen iyi mücadele etti ancak galibiyet golünü bulamadık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Bu maçı da telafi edeceğiz." dedi.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise maç sonu düzenlenen basın toplantısında çok çekişmeli bir maç oynandığını söyledi. Demirbakan, şöyle konuştu:

"Maça her iki takım da iyi başladı. Biz zaten iyi futbol oynamaya gelmiştik. Ancak son dakikalarda mantığın, aklını yerini agresiflik ve sertlikler aldı. Oyun bozuldu. Kaos futbolu ortaya çıktı. Balıkesirspor'un da, bizim de pozisyonlarımız oldu. Ancak maç berabere bitti. Sonuçta taraftarların iyi mücadele izlediklerini düşünüyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Teknik Direktör Fikret Yılmaz: Gol yollarında beceriksizlik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER