Facebook hashtag artık mobilde

Facebook, hashtag özelliğini mobil platformlara da taşıdı.

Facebook hashtag artık mobilde

Facebook, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir beklenen hashtag özelliğini web üzerinden yayınlamıştı. Sosyal ağların en kuvvetli öğelerinden biri olan hashtag Facebook’un etiket' title='mobil haberleri'>mobil sitesi için de geçerli oluyor. Aynı zamanda Facebook, aranan ya da tıklanan hashtag’lere benzer hashtag’leri de kullanıcılarına gösterecek.

Facebook, hashtag kullanımının sınırlarını genişletmeye devam edecek gibi görünüyor. Techcrunch‘ın haberine göre Facebook hashtag’lere tıklayabilme özelliğinin yanı sıra arama çubuğunun hemen altında benzer etiket önerisi de sunacak.

Twitter’da olduğu gibi artık Facebook’ta da benzer hashtag’ler görüntülenebiliyor. Kullanıcılar bir hashtag’i aradıktan ve görüntüledikten sonra, hashtag ile alakalı diğer hashtag’lere de ulaşabilecekler.  

Facebook’un mobil sitesi m.facebook.com’da da hashtag kullanımı artık aktif oluyor. Mobil kullanıcılar da telefonlarından Facebook’un hashtag’lere tıklama ve paylaşımlarında yer verme şansına sahip oluyor. Daha önce web üzerinde bulunan özelliği yetersiz bulan mobil kullanıcıların, istekleri cevapsız kalmamış görünüyor.

<< Önceki Haber Facebook hashtag artık mobilde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER