Fifa 2014'ün ilk 'gameplay' videosu yayınlandı!

Bütün heyecan verici özellikler, tek tek tanıtıldı.

Fifa 14'ün ilk 'gameplay' videosu yayınlandı!

EA Sports FIFA 14'ün ilk oynanış videosunu yayınladı. Son derece heyecan verici bir olan bu videoda, FIFA 14'ün en heyecan verici özellikleri tek tek tanıtılmış.

Artık hepimiz FIFA serisinin gelişimine aşinayız. Her 2-3 yılda bir motor tamamen değiştirilir ve ardından çıkan oyunlarda bu motora yeni özellikler eklenerek oyunun gerçekçiliği artırılır. FIFA 13 son derece gerçekçiydi ancak EA Sports yeni oyunda gerçekçiliği 4 kat artıracaklarını belirtiyor. Herhalde Liverpool’lu Suarez her sezon en az bir kişiyi ısıracak…

FIFA 14'te seyirciler dahil 3 boyutlu olacak ve oyun 24 Eylül’de PC, PS3 ve Xbox 360 için sunulacak. Ayrıca FIFA 14 PS4 ve Xbox One’da bazı benzersiz özelliklere sahip olacak.

Süper Toto Süper Lig büyük ihtimalle FIFA 14'te yer alacak

Süper Toto Süper Lig hakkında da birkaç ufak gelişme oldu. Kulüpler Birliği’nin EA Sports ile görüştüğü ve anlaşmak üzere olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa’daki başarıları, kadrolarında dünya yıldızlarını barındırması EA Sports’un görmezden gelebileceği bir şey değil. Henüz kesinleşmiş bir bilgi olmadığı için şimdiden umutlanmak doğru değil.
<< Önceki Haber Fifa 2014'ün ilk 'gameplay' videosu yayınlandı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER