Whataspp çöktü!

19 milyar dolara satılan Whatsapp kullanılamaz hale geldi.

Whataspp çöktü!

Facebook'un 19 milyar dolara satın aldığıı Whatsapp çöktü ve milyonlarca kullanıcı Whatsapp'a erişimde sorun yaşıyor. WhatsApp'a bir hacker saldırısı yapıldığı sanılıyor.

WhatsApp'ta yaşanan sorunlar, Tictoc, Viber, Line gibi alternatif mesajlaşma yazılımlarına ve eskiden olduğu gibi SMS'lere yöneltmiş durumda.
 
350 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan WhatsApp, özellik iyileştirmelerinin yanı sıra güvenlik seviyelerini de her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Fakat yine de WhatsApp da diğer uygulamalar gibi arada sorunlar çıkarabiliyor, sorun çıkaran WhatsApp olunca haliyle milyonlarca insan mağdur oluyor.

Facebook'un WhatsApp'ı satın almasından sonra birçok komplo teorisi de ortalıkta dolaşır oldu, Almanya'da ise WhatsApp'ın yasaklanmasıyla ilgili kampanyalar başlatıldı.

WhatsApp çöktükten sonra özellikte Twitter'de kullanıcılar tepkilerini dile getirdi. 
 
WhatsApp resmi blogundan yaptığı açıklamada satın alma işlemini doğruladı.  WhatsApp uygulamasının gelişmesi ve ve büyümesi için böyle bir hamle yapıldığı açıklandı.  Bu satın almanın Facebok’un borsadaki hisselerine nasıl bir etki yapacağı şimdilik merak konusu .


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER