TEKRAR- GS Taraftarlar Derneği'nden Kaymakam Sonel'e ziyaret


Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hakan Yücel, ziyarette Kaymakam Sonel'e isminin yazılı olduğu Galatasaray Spor Kulübü'nün formasını hediye etti. Yücel, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında kaymakam Sonel'i bilgilendirdi.

Kaymakam Tuncay Sonel, insan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın, tanışıp dost olmanın en çıkar yolunun spor olduğunu söyledi. Kazanılan başarılar, kazanılan kupalar şiltler zamanla unutulup gideceğini, dostlukların ise ölünceye kadar devam edeceğini ifade eden Sonel, "Önemli olan centilmence mücadele edip, kazanmak, kaybedince de kazanan rakibini tebrik etmektir. Kazanmak ya da kaybetmek her şeyin sonu değildir." dedi.

Kendisinin iyi bir Adanademirspor taraftarı olduğunu açıklayan Sonel, "Ancak yöneticiler hangi takımı tutarsa tutsun, ekmek yedikleri şehri takımının başarısı için elinden geleni yapar. Bizler de artık Bandırmasporlu ve Banvitsporlu olduk. Şimdi ekmeğini yediğimiz Bandırma'nın ve bu ilçedeki takımların başarısı için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber TEKRAR- GS Taraftarlar Derneği'nden Kaymakam Sonel'e ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER