Telefondaki ‘hırsız var’ müziği suç oldu

Ramazan’ın ilk günü sahur sonrasında Adana merkezli 12 ilde yapılan nefret operasyonunda, telefon melodisinde ‘neden hırsız var müziği çalıyor’ diye soruldu.

Telefondaki ‘hırsız var’ müziği suç oldu

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Ramazanın ilk günü sahur sonrası evlerinden alınan hayırseverlerden 19’u çıkarıldıkları 2. Sulh Ceza Hakimliğinde serbest kalırken 8 kişi de tutulandı.

Tutuklanan şahıslar Yağmur Mobilya’nın sahibi Yağmur Akküllah’a sorgusunda, hırsız var melodisinin telefonunda çalıp çalmadığı soruldu. Yağmur Akküllah’a, neden yardım yaptığı, bankaya para yatırdığı, resmi olarak kurulan derneğe neden üye olduğunun yanı çok ilginç sorularda soruldu. Emniyet müdürlüğünde ifade verdiği sırada gelen soru üzerine şaşkınlık yaşayan Akküllah iddiaları kabul etmedi. Akküllah’a, ‘emniyete yapılan bir ihbarda kullandığınız cep telefonu melodisinin ‘hırsız var’ şeklinde çaldığı ve ülkemiz devlet adamlarını aşağılamak, küçük düşürmek, amacını güttüğünüz, bunu da her ortamda telefonunuz çaldığında dile getirdiğiniz söyleniyor. Bu konuda ifadenizi verin’ şeklinde bir soru yöneltildi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akkülah yapılan ihbarın doğru olmadığını ifade etti. 


KAYNAK: MEYDAN
<< Önceki Haber Telefondaki ‘hırsız var’ müziği suç oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER