Tenis turnuvasında dereceye giren sporcular kupalarını aldı


Bir hafta önce Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde Ali Bey Club Tenis Kortları'nda başlayan 13. Wilson Senior Açık Hava Turnuvası sona erdi. Turnuvaya 27 ülkeden 330 senyör tenisçi katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren tenisçilere kupa, madalya, sertifika, tatil çeki ve değişik hediyeler verildi.

13. Uluslararası Wilson Senior Açık Tenis Turnuvası, ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) Grade-A kategorisinde kadınlarda ve erkeklerde 35 ve 80 yaş grubundan katılımcılar tekler, çiftler, karışık çiftler ve kaybedenlerin katıldığı teselli dallarında yarıştı.

Yarışmalarda Türkiye Tenis Federasyonu'ndan (TTF) Tufan Tercan yönetiminde 9 Türk hakem maçlarda görev yaptı. Türkiye'den 31 sporcu yarıştı.

Turnuvaya Almanya, Avusturya, Belarus, Belçika, Brezilya, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Latonya, Litvanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Rusya, Slovenya, Yeni Zelanda ve ev sahibi olarak Türkiye katıldı.

Turnuvada dereceye giren şampiyonlara ödülleri ve hediyeleri Turnuva Direktörü Sabine Schmitz ile asistanı Prof. Dr. Eberhard Mensing ile Ali Bey Club Manavgat tesisleri adına ön büro Müdürü Cenk Korkmaz, ön büro Şefi İkrom Madsman ve turnuva görevlisi Aysel Cevizcioğlu tarafından takdim edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Tenis turnuvasında dereceye giren sporcular kupalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER