Tırda kamyonet, kamyonette taksi

İstanbul'da seyir halindeki bir TIR’da taşınan araçların trafikteki diğer yolcu ve araçların can güvenliğini açıkça tehdit ettiği görüldü.

Tırda kamyonet, kamyonette taksi

TIR'a yüklenen kamyonetin üzerindeki otomobilin araca sığmayınca arka lastiklerinden kemer ile bağlandığı, bunun kopması halinde faciaya davetiye çıkarabileceği bildirildi.
Avrupa’dan Anadolu yakasına geçtikten sonra Ümraniye Sapağı yakınlarında alt bölümde 4 taksi, ile kasasında bir taksi bulunan bir kamyonet, üst bölümde ise 4 minibüs yüklü TIR, yağışlı havaya rağmen hızla orta şeritte yıluna devam etti.  Alt tarafın arkasında bulunan kamyonete yüklenen taksinin araca sığmadığı için arka lastiklerinden kemer ile bağlandığı görüldü. Ani bir fren halinde veya kemerin kopması halinde otomobilin arkadan gelen araçların üzerine veya önüne düşebileceği bunun faciaya yol açabileceği belirtildi.

Bunun yanı sıra üstteki minibüsün ise, yük bölümünün dışına taşarak şoför kabininin üzerine kadar getirildiği dikkat çekti. Kapasitesinin üzerinde araç taşınan, arkadan gelen araç ve sürücülerin yaşamını tehlikeye atan TIR, orta şeritte yoluna hızla devam etti.
<< Önceki Haber Tırda kamyonet, kamyonette taksi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER