Tokat'ta kaybolan 2 çocuktan iyi haber beklerken bir üzücü haber daha geldi

Karaman’ın Ayrancı İlçesi’nde 3 gün önce ava çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen 15 yaşındaki İbrahim Tok için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Tokat'ta kaybolan 2 çocuktan iyi haber beklerken bir üzücü haber daha geldi

Jandarma, UMKE, AFAD, İl Ozel İdare ekipleri ve vatandaşlar tarafından dağlık bölgede sürdürülen çalışmalarda Tok’un izine henüz rastlanmadı.

Olay geçen cumartesi günü Karaman’ın Ayrancı İlçesi’ne bağlı Yarıkkuyu Köyü’nde meydana geldi. İbrahim Tok annesine ava gideceğini söyleyip tüfeğini alarak evden ayrıldı. Oğullarının aksam saatlerinde eve dönmemesi üzerine meraklannan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Arama Kurtarma (UMKE), Il Özel İdaresi ve destek veren köylüler tarafından arama kurtarma çalışması başlattı.
Yarıkkuyu Köyü’nün çevresindeki 20 kilometrekarelik dağlık alanda eğitimli köpeklerin de katılımı ile 3 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen İbrahim Tok’un izine henüz rastlanmadı. Oğlunun biran önce bulunmasını isteyen anne Menzile Tok, 

"Çocuğum karanlıktan ve köpekten korkardı. Eve hiç geç kalmazdı. Ben gitmemesini istedim ama beni dinlemedi. Biran önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Bugün sabah saatlerinde Konya’dan AFAD ekiplerinin de katıldığı ve zor hava şartları altında gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarına tipi nedeniyle ara verildiği öğrenildi.

<< Önceki Haber Tokat'ta kaybolan 2 çocuktan iyi haber beklerken bir üzücü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER