Tolunay Kafkas: 1 puan bizim için değerli

Tolunay Kafkas: 1 puan bizim için değerli

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında Antalyasporla 1- 1 berabere kalan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor karşılaşması sonrası yaptığı değerlendirmede 1 puanın kendileri için değerli olduğunu söyledi.

Oyuncularını tebrik eden Kafkas, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Geliştirecekleri noktalar olduğunu hatırlatarak bunlara çalışacaklarını dile getirdi. Her şeye rağmen Antalya'dan alınan 1 puanın kendileri için değerli olduğunu kaydeden Kafkas, çok zorlanmadan ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

"SÜPER LİG'DE 1 PUAN DA ÖNEMLİ"

Antalyaspor'da teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu ise oyuncularının maç öncesinde 3 puan için mücadele etmeye odaklandığını söyledi. Göksu, "Oyuncularımız bugün iyi bir mücadele verdiler. 3 puan alamadık ama böyle mücadele devam ettiği sürece gelecek maçlarda 3 puanlar gelecektir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Oyunun gelenlinde Antalyaspor'un kazanmak için gerekeni yaptığını aktaran Göksu, "Hedef daima 3 puandır. 1 puan aldık berabere kaldık. Süper Lig'de 1 puan da önemli diye dülünüyorum. 3 puan olsa daha iyi olacaktı." şeklinde açıklamada bulundu.

Göksu, maç boyunca tezahüratlarda bulunarak takıma destek veren seyirciye de ayrıca teşekkür etti. Sonraki maçlarda mücadele ederek 3 puan almak istediklerini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas: 1 puan bizim için değerli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER