Tolunay Kafkas'ın yeni takımı belli oldu

Tolunay Kafkas Akhisar Belediyespor ile anlaştı

SHABER2.COM



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da transfer döneminde yaşanan sorunlar nedeniyle Cihat Arslan'la yolları ayıran yönetim, teknik direktörlük görevine Tolunay Kafkas'ı getirdi.
Çok sayıda aday arasından eleme yapıp Mesut Bakkal, Mehmet Özdilek ve Tolunay Kafkas isimleri üzerinde yoğunlaşan yeşil siyahlı yönetim, Kafkas'ta karar kıldıktan sonra dün akşam geç saatlerde masaya oturduğu 48 yaşındaki teknik adamla iki yıllığına anlaşma sağladı. Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'deki 5'inci sezonunda 5'inci teknik direktörü olan Tolunay Kafkas'ın gün içinde medya önünde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Futbola 1987 yılında PTT'de başlayan Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Denizlispor gibi takımlarda devam eden parlak futbol yaşamını 2005'te Avusturya'nın Admira Wacker kulübünde noktalayan Tolunay Kafkas, teknik adamlık kariyerine 2007'de Kayserispor'da adım attı. Daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Trabzonspor, U21 Milli Takımı, Kardemir Karabükspor ve yeniden Kayserispor'u çalıştıran Tolunay Kafkas, bu süreçte Kayserispor, Gaziantepspor ve Karabükspor'u UEFA Avrupa Ligi'ne taşımayı başardı. Yeni sezonda Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor yönetimi, Kafkas'ı tercih ederken bu yöndeki başarılarını dikkate aldı.
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas'ın yeni takımı belli oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER